Wszędzie teraz pełno dookoła materiałów na temat pedofilii w kościele to i ja dodam coś od siebie,fotka wypatrzona na fejsbukowym profili palikotów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
lapps jesteś synem księdza??
jeszcze pod obrazkiem z papą, patronem gili walka nie ustała a już się kolejne starcie na horyzoncie. Wesoły poranek się szykuje.
KAŻDY przypadek pedofilii należy piętnować, powinno być tak:
Ksiądz pedofil - kula w łeb
Pedał pedofil - kula w łeb
Tymczasem jest tak:
Ksiądz pedofil - medialna nagonka
Pedał pedofil - jak śmiesz obrażać wspaniałych homoseksualistów, ty jabana, faszystowska kurwo?!
No ale cóż, hipokryzja jest nierozłączna z lewactwem tak samo jak ignorancja i debilizm.
Ksiądz pedofil - kula w łeb
Pedał pedofil - kula w łeb
Tymczasem jest tak:
Ksiądz pedofil - medialna nagonka
Pedał pedofil - jak śmiesz obrażać wspaniałych homoseksualistów, ty jabana, faszystowska kurwo?!
No ale cóż, hipokryzja jest nierozłączna z lewactwem tak samo jak ignorancja i debilizm.
Kozakoff, daj jeden kurwa przykład gdzie broniono "Pedała pedofila" chodź jeden kurwa
Wierzycie w boga, czy w kościół? Bo widzicie, Jezus to był fajny koleś, tylko fanklub i jego zarząd ma bardzo chujowy.
Ja tam jestem sobie ateistą, ale wolę Polskę katolicką (jakoś przez ponad 1000 lat syfu nie było), niż bezprawie ciapackie (minął rok jak Bractwo Muzułmańskie się wzięło za rządy w Egipcie, i jest chujnia gorsza jak w Iraku).
Ja tam jestem sobie ateistą, ale wolę Polskę katolicką (jakoś przez ponad 1000 lat syfu nie było), niż bezprawie ciapackie (minął rok jak Bractwo Muzułmańskie się wzięło za rządy w Egipcie, i jest chujnia gorsza jak w Iraku).
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
jabolmax napisał/a:
Kozakoff, daj jeden kurwa przykład gdzie broniono "Pedała pedofila" chodź jeden kurwa
Był kiedyś temat na sadolu o badaniach z których wynikało, że pedofili jest więcej wśród pedałów niż wśród księży (o czym się nie mówi), przytoczyłem ten argument podczas rozmowy ze "znajomym" na temat obecnej nagonki medialnej a on rzucił coś w stylu, że to prawacka propaganda, kłamstwo itp. ogólnie dostał bólu dupy. Tak mi się skojarzyło no i jakoś tak wyszło. Jakiś problem? Czy po prostu wywęszyłeś, że można się do czegoś przyjebać i nie mogłeś się powstrzymać?
i ot za co całe ostrzeżenie, damn.
Kozakoff napisał/a:
powiedziałem jeden konkretny przykład, a nie pierdolenie że kiedyś byłą gdzieś statystyka, ja znam statystyki wykazujące ze najwięcej pedofili jest wśród najbliższych krewnych, nie mówiąc już o tym że większość jest hetero.
Był kiedyś temat na sadolu o badaniach z których wynikało, że pedofili jest więcej wśród pedałów niż wśród księży (o czym się nie mówi), przytoczyłem ten argument podczas rozmowy ze "znajomym" na temat obecnej nagonki medialnej a on rzucił coś w stylu, że to prawacka propaganda, kłamstwo itp. ogólnie dostał bólu dupy. Tak mi się skojarzyło no i jakoś tak wyszło. Jakiś problem? Czy po prostu wywęszyłeś, że można się do czegoś przyjebać i nie mogłeś się powstrzymać?
powtarzam czy masz przykład w którym media albo lepiej środowisko gejowski broni jakiegoś pedofila, bo nie przypominam sobie by ktoś bronił tego szkockiego działacza mówiąc że go dziecko sprowokowało do gwałtu bo było z rozbitej rodziny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów