📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja mieszkam teraz w luton ! tutaj jest przegiecie ...
Kurwa, skoro się im nic nie podoba to niech spierdalają do własnego kraju, a no zapomniałem. Oni nie mają własnego kraju, są wszędzie.
Jest na brudasów ciekawy sposób. Wystarczy zacząć chodować świnie. Potem z takim stadem świń kierujemy się prosto w skupisko brudów. Następnie patrzymy jak te brudne szmaty spier***ają. U like?
Historia się powtarza. 74 lata temu było pełno żydów w europie teraz są muzułmanie. Tylko czekać aż się pojawi nowy wybawiciel.
Co jak co, ale u nas to nie przejdzie na szczęście. U nas nawet pochód katolików jest rozbijany przez ochotnicze zastępy drugiej strony ;d a co dopiero ciapate;d
Zresztą nei martwcie się, do nas nigdy to nie zawita, ponieważ jestesmy biednym krajem i nie ma po co tu przyjeżdżać- taka prawda. Co ? Przywiózłbyś 9 dzieci, żonę, i żył z zasiłków? Nie w Polsce moi nie tu;d
Zresztą nei martwcie się, do nas nigdy to nie zawita, ponieważ jestesmy biednym krajem i nie ma po co tu przyjeżdżać- taka prawda. Co ? Przywiózłbyś 9 dzieci, żonę, i żył z zasiłków? Nie w Polsce moi nie tu;d
Zapomnieli jak nasi przodkowie traktowali szmatogłowych to się teraz panoszą. Co gorsza ich nowe pokolenia właśnie dorastaja w krajach zachodnich i za niedługo zaczną wywierać naciski. Ciekawy jestem jak ta sprawa się zakończy? Może jak we Francji, zakaz obnoszenia się z jakimkolwiek symbolem religijnym i mocne egzekwowanie tego. Poupycha się więzienia co prawda, ale może jakiś efekt to da. Przynajmniej dokąd ja pożyje ;p
Drogi Narodzie
jeśli podobna sytuacja będzie w naszym Państwie to proszę was o to abyśmy
wstali i wyszli na ulicę i pokazali gdzie jest ich miejsce, nie pozwólmy rządzić muzułmanom
przecież to pojeby !!!!
jeśli podobna sytuacja będzie w naszym Państwie to proszę was o to abyśmy
wstali i wyszli na ulicę i pokazali gdzie jest ich miejsce, nie pozwólmy rządzić muzułmanom
przecież to pojeby !!!!
Macie swoje multi-kulti. Zaczynam się poważnie zastanawiać nad tym czy warto emigrować, bo już wolę mieszkać u siebie w Polsce, bo to mój dom choć miałbym klepać jebaną biedę i nie pozwolę na panoszenie się tych brudasów, przez których jak mniemam wybuchnie w europie wojna domowa, bo widząc co się dzieje w krajach europy zachodniej, jak rdzenni europejczycy zaczynają się wkurwiać na to ciapate gówno nie widzę innej możliwości.
PortgasD.Ace napisał/a:
My jako narod i jako kosciol jestesmy tak bardzo nietolerancyjni, ze ta ciemna masa sie u nas poki co nie zakorzeni
Musze Cię zmartwić. Może jako naród nie będziemy tolerować brudasów czy szmatogłowych, ale nasz kościół i jego religia jest bardziej tolerancyjna niż inne.
to jest śmieszne że 1300 lat temu Europa broniła się przy pomocy Karola Młota przed inwazją arabów by kilkanaście wieków potem wpuszczać ich do siebie z otwartymi rękami nie zauważając powtarzającej się historii. Patrząc wzrokiem zagorzałego historyka zdecydowanie przydałby się drugi Jan III Sobieski
itachi666 napisał/a:
te słowa są dla mnie kwintesencją tej religii dla podludzi.
Lepiej tak nie mówić - oni w końcu również protestują przeciw, w ich mniemaniu, podludziom. A nie chciałbyś się w końcu do nich upodobnić?
Chyba lepiej stwierdzić: są zadziwiająco tępymi fanatykami. Ot co! I za takie hasła od razu należy się deportacja do islamowa, czy innego muzułmanowa. Aż dziw mnie bierze, że cackają się z takimi - bo przecież i w UK zradykalizowały się poglądy społeczeństwa; toż i nawet słowianofobia jest tam na porządku dziennym, nie mówiąc już o niechęci do imigrantów z afryki, czy bliskiego wschodu.
Mam doskonałą propozycję działania dla rządu brytyjskiego:
1. Dać ultimatum- spierdalać z Wielkiej Brytanii, macie na to 2 miesiące
2. Tych, co nie uciekną, zamknąć w gettach
3. Jeżeli zamknięci w gettach nadal nie chcą wyjechać, wywieźć na brzeg Atlantyku, dać drewniane barki, wiosła i ustawić armię na brzegu.
4. Do stawiających opór/próbujących wrócić strzelać (magazynek ostrzegawczy w korpus)
5. Ustawić BBC, CNN, wszelkie odpowiedniki TVN24, NG, niech skrupulatnie nagrywają. Darmowe kopie nagrań zrzucać samolotami na całym Półwyspie Arabskim, żeby wybić turbanom z głów pomysły na emigrację.
6. Pochwalić się sukcesem w Parlamencie Europejskim i zachęcić resztę krajów członkowskich do podobnych działań.
7. Powtórzyć z Żydami nieskłonnymi do asymilacji (ale tylko tymi nieskłonnymi, bo niestety gdyby wszystkich żydowskiego pochodzenia wywalić, to byśmy musieli 1/5 Europy wywieźć do Izraela )
1. Dać ultimatum- spierdalać z Wielkiej Brytanii, macie na to 2 miesiące
2. Tych, co nie uciekną, zamknąć w gettach
3. Jeżeli zamknięci w gettach nadal nie chcą wyjechać, wywieźć na brzeg Atlantyku, dać drewniane barki, wiosła i ustawić armię na brzegu.
4. Do stawiających opór/próbujących wrócić strzelać (magazynek ostrzegawczy w korpus)
5. Ustawić BBC, CNN, wszelkie odpowiedniki TVN24, NG, niech skrupulatnie nagrywają. Darmowe kopie nagrań zrzucać samolotami na całym Półwyspie Arabskim, żeby wybić turbanom z głów pomysły na emigrację.
6. Pochwalić się sukcesem w Parlamencie Europejskim i zachęcić resztę krajów członkowskich do podobnych działań.
7. Powtórzyć z Żydami nieskłonnymi do asymilacji (ale tylko tymi nieskłonnymi, bo niestety gdyby wszystkich żydowskiego pochodzenia wywalić, to byśmy musieli 1/5 Europy wywieźć do Izraela )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów