📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
do działu hard z tym
giniemy moi drodzy, giniemy...i jak tego ścierwa nie wybijemy to zostanie po nas tylko smutna piosenka
Znajomy mi mówił o sytuacji, którą widział u mnie w mieście. Jakiś turban uderzył swoją żonę na ulicy. Podbiegło kilku dresów, ryj mu obili a na koniec przekopali. Tu jest Polska, tu żonę napierdala się w domu, nie na ulicy. Do Polski nie przyjeżdżają bo niskie zasiłki (względem zachodu UE) i mniejsza tolerancja.
kermiot napisał/a:
juz w polsce zauwazalna jest migracja ukraincow bialorusinow ruskich rumunow itd,
multikulti w laltach 90' tak sie szzwaby zachwycaly:)))
[ oczywiscie ze bedzie tania mloda sila robocza a tu kleks oni sie namnozyli i na sojale poszli:)]
Widziałeś kiedyś Ukraińca, Białorusina czy Ruska, który ciągnie socjal... w Polsce?
Błagam powiedzcie, że jak u nas będzie się to działo, to cały sadol spotka się i wypierdoli ich tam skąd pochodzą...
Dawno nie widziałem zeby tyle piw sypalo sie praktycznie pod kazdym postem, ale to chyba dobrze świadczy, ludzie zaczynaja problem dostrzegac, może jeszcze nie w Polsce na taka skale ale europa zachodnia ma juz klopoty.
Mardog napisał/a:
Błagam powiedzcie, że jak u nas będzie się to działo, to cały sadol spotka się i wypierdoli ich tam skąd pochodzą...
Chyba nie bardzo bo wiekszosc sadoli to pryszczate gimby
Widziałeś kiedyś Ukraińca, Białorusina czy Ruska, który ciągnie socjal... w Polsce?
nie ale ukraincow i chinczkow ktorzy pracuja za 1/2 stawki tak:)
a europejski socjalalistyczny zwiazek republik polskich to tylko kwestia czasu
Mam rozwiązanie na tych brudasów: armatki wodne, ale "sikające" krwią "nieczystych" zwierząt jak świnka
Urban legendy też mają doskonałe sposoby walki z muslimami:
joemonster.org/art/21712/Gen._Black_Jack_Pershing_vs_terrorysci
Baaardzo warto przeczytać
Co do Ukraińców i Białorusinów, to przyjeżdżają do nas często najlepsi z najlepszych. O ile my jesteśmy poddani "drenażowi mózgów na Zachód" to oni przyjeżdżają do PL
Urban legendy też mają doskonałe sposoby walki z muslimami:
joemonster.org/art/21712/Gen._Black_Jack_Pershing_vs_terrorysci
Baaardzo warto przeczytać
Co do Ukraińców i Białorusinów, to przyjeżdżają do nas często najlepsi z najlepszych. O ile my jesteśmy poddani "drenażowi mózgów na Zachód" to oni przyjeżdżają do PL
Kiedy budowali meczety, milczałem - mamy przecież wolność wyznania.
Kiedy wzywali do zabijania niewiernych, milczałem - mamy przecież wolność słowa.
Kiedy wysadzili wieżowce, milczałem - to byli chorzy ekstremiści.
Kiedy wywołali zamieszki, milczałem - to wina systemu i błędnej polityki.
Kiedy uzyskali większość w parlamencie, milczałem - mamy przecież demokracje.
Kiedy wprowadzili w państwie prawo koraniczne a moja żona została ukamienowana za brak chusty na głowie, milczałem - już nie wolno było krzyczeć.
Kiedy wzywali do zabijania niewiernych, milczałem - mamy przecież wolność słowa.
Kiedy wysadzili wieżowce, milczałem - to byli chorzy ekstremiści.
Kiedy wywołali zamieszki, milczałem - to wina systemu i błędnej polityki.
Kiedy uzyskali większość w parlamencie, milczałem - mamy przecież demokracje.
Kiedy wprowadzili w państwie prawo koraniczne a moja żona została ukamienowana za brak chusty na głowie, milczałem - już nie wolno było krzyczeć.
Minus, którego nikt tutaj nie zauważył, a czytania było sporo. Jest taki, że z tymi brudasami w chwili obecnej nie da się wygrać... O ile my mamy jakieś poczucie moralności, współczucia i własne sumienie. O tyle ich to jebie. Czy wyjebałby taki brudas u nas w metrze, na stacji, boisku, czy szkole. On na to leje. Tylko dlatego, by to zrobił bo jego "Bóg" mu karze, a ktoś spuścił wpierdol jego bratu/koledze...
wujek adolf chętnie by się nimi zajął
sposób na turbana wystarczy mały pojemniczek z smalcem. albo zamiast pieprzu w spreyu. ciekawe jak by uciekali
Wiecie dlaczego w Europie mają przejebane? Przez tą poprawność polityczną. Tutaj nie zgadza się ni chuja rachunek.
My jesteśmy tolerancyjni wobec obcych, ale ci obcy nie są tolerancyjni wobec nas. Dochodzi więc do absurdalnej sytuacji w której naród przyjął uchodźców, aby zapewnić im dobrobyt i szanse na lepsze życie, a jest teraz przez nich napiętnowany.
I tak - Nie wyjdą i im nie zapierdolą, bo to niepoprawne. Będą czekać i patrzeć, jak to ich będą zapierdalać, aż nie będzie komu się buntować. Absurd.
Jedyna szansa dla Europy to maksymalnie modyfikować przepisy prawne tak, aby zablokować muzułmanom możliwość ekspansji.
- Zakazać zasłaniania twarzy
- Zakazać organizowania wieców namawiających do nienawiści
- Wszelkie modlitwy na ulicach traktować jako nielegalne zgromadzenie i rozpędzać pałkami
- Nie wydawać pozwoleń na budowy meczetów
- Albo wydawać pozwolenia, ale napierdalać takie kontrole, że jeden będą budować miliard lat.
I pilnować jak się da. Inwigilować na każdym kroku. Są to w końcu niebezpieczni ludzie, mogący doprowadzić do przewrotu w Państwie.
Taka mała ciekawostka:
Koran dopuszcza zabijanie osób, które występują przeciw Bogu: Zapłatą dla tych, którzy zwalczają Boga, i Jego Posłańca, i starają się szerzyć zepsucie na ziemi, będzie tylko to, iż będą oni zabici lub ukrzyżowani albo też obetnie im się rękę i nogę naprzemianległe, albo też zostaną wypędzeni z kraju. (Koran 5:33). Prawo muzułmańskie (szariat) w części interpretacji przewiduje karę śmierci (ukamienowanie, ścięcie mieczem, zrzucenie z wysokości, bądź powieszenie) w o wiele większym zakresie niż prawodawstwo krajów szeroko pojętej cywilizacji zachodniej. Grozi ona na przykład za przestępstwa takie jak cudzołóstwo, bluźnierstwo czy też homoseksualizm[19]. Karą śmierci grozi również apostazja (odejście od islamu). -
Źródło:Wikipedia.
My jesteśmy tolerancyjni wobec obcych, ale ci obcy nie są tolerancyjni wobec nas. Dochodzi więc do absurdalnej sytuacji w której naród przyjął uchodźców, aby zapewnić im dobrobyt i szanse na lepsze życie, a jest teraz przez nich napiętnowany.
I tak - Nie wyjdą i im nie zapierdolą, bo to niepoprawne. Będą czekać i patrzeć, jak to ich będą zapierdalać, aż nie będzie komu się buntować. Absurd.
Jedyna szansa dla Europy to maksymalnie modyfikować przepisy prawne tak, aby zablokować muzułmanom możliwość ekspansji.
- Zakazać zasłaniania twarzy
- Zakazać organizowania wieców namawiających do nienawiści
- Wszelkie modlitwy na ulicach traktować jako nielegalne zgromadzenie i rozpędzać pałkami
- Nie wydawać pozwoleń na budowy meczetów
- Albo wydawać pozwolenia, ale napierdalać takie kontrole, że jeden będą budować miliard lat.
I pilnować jak się da. Inwigilować na każdym kroku. Są to w końcu niebezpieczni ludzie, mogący doprowadzić do przewrotu w Państwie.
Taka mała ciekawostka:
Koran dopuszcza zabijanie osób, które występują przeciw Bogu: Zapłatą dla tych, którzy zwalczają Boga, i Jego Posłańca, i starają się szerzyć zepsucie na ziemi, będzie tylko to, iż będą oni zabici lub ukrzyżowani albo też obetnie im się rękę i nogę naprzemianległe, albo też zostaną wypędzeni z kraju. (Koran 5:33). Prawo muzułmańskie (szariat) w części interpretacji przewiduje karę śmierci (ukamienowanie, ścięcie mieczem, zrzucenie z wysokości, bądź powieszenie) w o wiele większym zakresie niż prawodawstwo krajów szeroko pojętej cywilizacji zachodniej. Grozi ona na przykład za przestępstwa takie jak cudzołóstwo, bluźnierstwo czy też homoseksualizm[19]. Karą śmierci grozi również apostazja (odejście od islamu). -
Źródło:Wikipedia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów