Muzułmanie dobrzy ludzie zawsze wesprą i posłużą pomocą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dowcip rodem z Familiady swoja droga wersja szyicka, ta liberlana, ta perska, ma jakas hierarchie, a sunna nie zaklada koniecznosci twoprzenia struktury kosciola,a z tym powolywania kaplanow.
W ogóle Allah to jakiś ślepy jest. Miałem w akademiku turasa, muzułmanina, który pił na potęgę. Mieszkał na 3 piętrze w 12 piętrowym akademiku. Allah nie widział co on robi, nawet w dzień, bo tyle pięter między nimi było...
NafazowanyKoleś napisał/a:
Chyba cię pojebało
byłam baaardzo pojebana chciał zrobić ze mnie zwierzę
Ale trzeba przyznać, że twardzi są te arabusy, że jeszcze się bawią w muzułmanizm. U nas już dawno by wszyscy pierdolca dostali od tych szariatów, zakazów itp...
anionimek napisał/a:
@Sevelis dokładnie, miałam chłopaka muzłumanina i jest tam takie święto co się nie spożywa przez caly dzien a dopiero jak będzie noc, spytałam się go dlaczego tak jest a on odopwiada "bo w nocy allah nie widzi co my robimy"
pierdolona zdrajczyni naszej aryjskiej rasy ... redwatch się tobą już zainteresuje
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów