Muzułmanie dobrzy ludzie zawsze wesprą i posłużą pomocą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
hahah, dobre, ale żeby Żyda w chuja zrobił to nie uwierzę.
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą."-Otto von Bismarck
A wiecie czego uczy Muzulmaninow przypowiesc o dobrym samaretaninie? Ze zydzi nie pomagaja...
Generalnie Allah zabrania kłamstwa. Chyba, że służy ono nawróceniu niewiernego albo jego zgubie...
Dobrym CZYM, kurwa?
Jedyne co mi przyszło na myśl to sklonować Breivik'a, tak z kilkaset razy i wysłać tam gdzie powinien się znaleźć od samego początku. Oczywiście z kamerką co by mógł wstawić filmik na sadola
Heh ta niby muzułmanie nie piją alkoholu... za dnia. W nocy piją często bo ciemno to 'Allah nie widzi'. Spotkałem się z takim tłumaczeniem w Egipcie
Jak to dobrze, że na świecie są dobrzy muzułmanie
robią mu wjazd na chatę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów