📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Maxi96 napisał/a:
Jestem zszokowany z jaką kulturą to zrobił
ten potem kilku następnych będzie miłych i kulturalnych, ludzie się przyzywają i znowu jada z karabinem czy bombą
Po zejściu ze sceny powinni go zakneblować, wsadzić do luku bagażowego najbliższego samolotu do Ciapalandii i wypuścić tam, gdzie jego miejsce. Nie podoba się, won. Chcesz mieszkać w Holandii - żyj jak Holender.
Ej, a pamiętacie takie spoko powiedzonko z lat młodości?
Jak to leciało...
A, tak. - "Sieg Heil"
Jak to leciało...
A, tak. - "Sieg Heil"
grudawwk napisał/a:
A jakieś kurwy jeszcze mu tam klaszczą.....
Klaszczą orkiestrze, nie jemu.
piotrek_poldek napisał/a:
\
Klaszczą orkiestrze, nie jemu.
Jakby te oklaski były skierowane ku orkiestrze to zaczęliby klaskać już na początku opuszczania stanowisk przez orkiestrę, a nie gdy muslim skończył gadać i zajebali mu mikrofon. To widać, słychać i czuć.
Ale co, cel osiągniety, koleś tylko gada o allahu a wszyscy spierdalają i pory pełne.
Terroryzm 1 Europa 0
Nikt nawet gęby nie otworzy i nie powie żeby do meczetu spierdalał, bo zacznie strzelac albo sie wysadzi.
I tak małymi kroczkami za 50 lat...
Terroryzm 1 Europa 0
Nikt nawet gęby nie otworzy i nie powie żeby do meczetu spierdalał, bo zacznie strzelac albo sie wysadzi.
I tak małymi kroczkami za 50 lat...
nie rozumiem czemu nie został zastrzelony
Żygać się chce na to jak islam panoszy się w Europie, a nikt tak naprawdę z nim porządku nie robi, orkiestra wyszła bo zapewne bali się jaki bombowy może być koniec tej przemowy, z islamistami nigdy nic nie wiadomo
GhostRider32 napisał/a:
... Ktoś powinien za to zaniedbanie odpowiedzieć, ...
Dokładnie! Chodzę często na koncerty i nie raz próbowano nie
wpuścić mnie na budynek za victorinoxa a tutaj jakiś brudas
wchodzi filharmonii i nic! Nikogo nie ma. Do tego ta zastraszona
publiczonść nie robi nic. Ten gościu powinien być spacyfikowany
w 30 sek.
Zabawne że robi to podczas koncertu orkiestry, muzyki która jest uznawana za HARAM przez wielu wyznawców islamu. W islamie są dopuszczalne tylko "śpiewy" dlatego podczas tych wszystkich filmików z tej całej gównoburzy na środkowym wschodzie słychać tylko zawodzenie jakiegoś typka podkręcane w jakimś programie audio, np audiotune. Nigdy nie usłyszysz w tych filmach żadnego instrumentu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów