📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem zszokowany z jaką kulturą to zrobił
Jakby tam wyleciały te pizdy z pussy riot albo zwykły człowiek to już ochrona by ich pałowała a tutaj wszyscy słuchają płaczka bo 'nie wypada mu przerwać'.
Orkiestra jako jedyna stwierdziła, że nie chce w tym brać udziało.
Brawo muzycy za postawę!
Brawo muzycy za postawę!
Oby takich scen było więcej i mówili nieco bardziej szczerze czym jest ich religia i co robi się z takimi co tam siedzą i słuchają. Mam szczerą nadzieje, że coraz więcej będzie ich wychodzić i coraz bardziej dosłownie mówić o ich "pokojowej religii", przy okazji trzymając maczetę w ręku cytując wersety o obcinaniu głów niewiernym. Wtedy jak pare głów poleci na żywo to może trochę porządku z tym zrobią, tylko prawdopodobnie lewactwo obudzi się i zacznie krzyczeć, że "to tylko ekstremista, nie ma nic wspólnego z islamem"... Kurwa... ten świat jest zjebany doszczętnie. Przynajmniej Polska jest czysta .
Wiecie co jest najsmutniejsze?
To, że na widowni znalazła się grupa ludzi, która biła mu brawo....
I teraz sobie wyobraźcie jaka byłaby gównoburza, gdyby ten facio zaczął nawijać o Chrystusie, Bogu Ojcu w kontekście któregokolwiek kościoła chrześcijańskiego.
To, że na widowni znalazła się grupa ludzi, która biła mu brawo....
I teraz sobie wyobraźcie jaka byłaby gównoburza, gdyby ten facio zaczął nawijać o Chrystusie, Bogu Ojcu w kontekście któregokolwiek kościoła chrześcijańskiego.
Strzelać do tego gówna! Kurwa, Polska jest rozbrojona i rządzona przed debili, bezbronna...
Brawo dla ochrony Ktoś powinien za to zaniedbanie odpowiedzieć, jak brudas mógł dostać się do takiego miejsca?
Coś słabe oklaski dostał.
Moglby to ktos przetlumaczyc? Nie jestem biegly w angielskim - zwlaszcza w tym arabskim angielskim...
Upośledzenie umysłowe, zwane islamem, staje się chorobą coraz bardziej dokuczającą cywilizowanym ludziom.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów