📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A potem wsiada taki w ponton i udaje 12 letnie dziecko z pogrążonego wojną biednego kraju, a to wyszkolony wojskowy, który ma przygotować dżihad w Europie.
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
No kurwa jeszcze tego brakowało, żebym za arabusa postawił piwo....
Taki chuj, a nie piwo...
Taki chuj, jak komin "Batorego". Nie taki wielki, taki brudny.
To ja dorzucę jeszcze mojego- jak stąd do "Batorego"
I mit o niecelności akacza obalony
Max. 250 znaków
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
No kurwa jeszcze tego brakowało, żebym za arabusa postawił piwo....
Taki chuj, a nie piwo...
Z jakiego filmu ten gif? Uwielbiam takie filmy jak się spizgam
chciał bym oglądnąć making of, mam nadzieje, że było tak jak z tymi gośćmi co rzucają piłką do kosza z duże odległości... próbowali setki razy
naitsyrk napisał/a:
chciał bym oglądnąć making of, mam nadzieje, że było tak jak z tymi gośćmi co rzucają piłką do kosza z duże odległości... próbowali setki razy
Na początek polecam Ci słownik języka polskiego
naitsyrk napisał/a:
Niestety, mam przeczucie że kula poszła wpizdu nad głową allahuaghbariańczyka, ale kuzyn z tunezji ma kuzyna w pakistanie który spał z kuzynką ze zjednoczonych emiratów która po drodze rozsiewając HIV dotarła do cywilizowanego kraju i za gałę załatwiła taki oto fotomontaż.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów