📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozumiem, że tytuł tematu rozpoczyna się z wielkiej litery, ale nie w przypadku ciapatych.
Żalosne ... pierdolone chamburgery tylko wysmiewac potrafia a sami zenada na kilometry bija.
@up
Znaczy się 'coochie'
Znaczy się 'coochie'
Jakbyście nie zauważyli, to nie są normalne wiadomości tylko prześmiewcze na Comedy Central, u nas też takie coś leci.
Ja coś czuję, że ameryka niebawem zrobi crashtesty prototypu fajnej bomby na szmatogłowych
\
\
konstantynopolitanczyk napisał/a:
Żalosne ... pierdolone chamburgery tylko wysmiewac potrafia a sami zenada na kilometry bija.
Ooo Panie i Panowie oficjalnie możemy uznać, że mamy własnego muslima/obrońce muslimów.
Witamy pośród nas, zapewne będziesz się czuł tutaj osamotniony więc z całego serca CHUJ CI W DUPĘ.
Ciapaci już na sadolu
To jest KURWA sadol, albo śmiejesz sie z muslimów albo wypierdalaj .
jakby ktoś nie widział to jest to program parodiujący wiadomości na Comedy Central...
pierdolone chamburgery
chamburgery, oł rili? chyba z cheeseburgerem Ci się pojebało, hamburger przez samo H
Wszyscy się śmieją, ale później jak co do czego przychodzi to idą na Kebaby i Gyrosy i tym samym wydatnie wspierają dżihad
Ale w sumie mamy to zakodowane w genach - wasi dziadkowie chodzili do kin czym wspierali nazioli, a wasi rodzice kasowali bilety czym wspierali komunę <3
A tak na serio, to Rosjanie i Amerykanie będą dla mnie zawsze na propsach, bo to są jedyne kraje, które otwarcie nie pierdolą się z muslimami: USA wydatnie zatrzymało rozwój bliskiego wschodu swoimi interwencjami, a Rosjanie ciągłymi dofinansowaniami różnych krajów arabskich prowadzą do ich destabilizacji i wojen między nimi, na których biały człowiek się bogaci. Wspomnę jeszcze o wsparciu jakie zapewnia Syrii, dzięki czemu zginęło w niej już 50 000 mudżehedinów :3
Ale w sumie mamy to zakodowane w genach - wasi dziadkowie chodzili do kin czym wspierali nazioli, a wasi rodzice kasowali bilety czym wspierali komunę <3
A tak na serio, to Rosjanie i Amerykanie będą dla mnie zawsze na propsach, bo to są jedyne kraje, które otwarcie nie pierdolą się z muslimami: USA wydatnie zatrzymało rozwój bliskiego wschodu swoimi interwencjami, a Rosjanie ciągłymi dofinansowaniami różnych krajów arabskich prowadzą do ich destabilizacji i wojen między nimi, na których biały człowiek się bogaci. Wspomnę jeszcze o wsparciu jakie zapewnia Syrii, dzięki czemu zginęło w niej już 50 000 mudżehedinów :3
Derwilly napisał/a:
jakby ktoś nie widział to jest to program parodiujący wiadomości na Comedy Central...
thanks captain obvious
Hahahah, kwintesencja sadistica, to lubie
Dawno mnie tu nic tak nie rozbawiło Piwo !
Dawno mnie tu nic tak nie rozbawiło Piwo !
gacek89 napisał/a:
Ooo Panie i Panowie oficjalnie możemy uznać, że mamy własnego muslima/obrońce muslimów.
Witamy pośród nas, zapewne będziesz się czuł tutaj osamotniony więc z całego serca CHUJ CI W DUPĘ.
hahahaah wiedzialem zeby darowac sobie ten komentarz matka teresa sie kurwa znalazła no ale ciapatym nie jestem łap piwo za pocisk
CrashDW napisał/a:
masz racje przepraszam nie jadam
chamburgery, oł rili? chyba z cheeseburgerem Ci się pojebało, hamburger przez samo H
dodam jeszcze ze bardziej od ciapatych nielubie hamerykancow
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów