📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
może nie oryginał, a animowaną inspiracje, która została zaznaczona na początku filmiku
Zajebiste
Zawsze uważałem intela za nic, ale chyba pora zmienić zdanie choćby z uwagi na inwencję twórczą
Zawsze uważałem intela za nic, ale chyba pora zmienić zdanie choćby z uwagi na inwencję twórczą
P@N K@C napisał/a:
może nie oryginał, a animowaną inspiracje, która została zaznaczona na początku filmiku
Tak ale na tej animacji inspirował się intel i wykonał ją w rzeczywistości.
Fajne, tylko po co to komu:/
życie grozi śmiercią
Zawsze lubiłem tą animację i rozkminiałem czy dałoby radę zmontować coś takiego w rzeczywistości.
No ale w oryginalnym filmiku widać perkusje i talerze, a tu masę plastikowych podświetlanych przycisków.
Jeżeli perkusja i tak jest zsamplowana, to mogliby zapisać ten utwór równie dobrze w jakimś guitar pro i brzmiałoby tak samo :/
Jeżeli perkusja i tak jest zsamplowana, to mogliby zapisać ten utwór równie dobrze w jakimś guitar pro i brzmiałoby tak samo :/
Siedem procesorów by sterować kilkunastoma serwomechanizmami? Cofnęli się kilka dziesięcioleci. :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów