📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dźwięk 3D... Słyszeliście kiedyś taką płytę? Gówno jakieś - Pink Floyd czy coś takiego. Dark Side Of The Moon maybe?
Nie chce mi się po sluchawki poza tym mam zapalenie ucha.
Nie ma kurwa piwa.
Nie ma kurwa piwa.
[video]
Tu to dopiero mózg rozjebany
[/video]Tu to dopiero mózg rozjebany
Ekhem. Ten efekt "3D" jest powszechnie używany w muzyce każdego rodzaju. Nie ważne czy jest to rock, electro, czy muzyka klasyczna. Jest to po prostu efekt wyciszania dźwięku na jednym z kanałów ( lewym albo prawym), lub na jego stopniowym wyciszeniu. Tyle na ten temat. Ameryki nie odkryłeś, nikogo nie zaskoczyłeś, wszystkich wkur**łeś. słuchawki nie są wymagane, ale podłączone dwa głośniki na kanale prawym i lewym. A nawet zwykły laptop, bo w nich również jest dźwięk stereofoniczny, bo tak to się nazywa!!!!!!
Cytat:
To je sadistic.
@rahuza
No pewnie, że jestem elyta!
I wypraszam sobie, dopiero za rok będę w szóstej klasie i to pod warunkiem, że przepuszczą mnie warunkowo, a o Stalinie to dowiedziałem się z chipsów, bo trafiłem Tazosa z nim w Lejsach
Tu macie moje zdjęcie, bardzo proszę o nie śmianie się i zachowanie absolutnego szacunku. Tych dwóch po bokach to też użytkownicy sadola, i to bardzo znani, ale Pener i Bongman prosili, żeby nie mówić, że to oni:
Epic skillz PhotoShopa CS15XL Ultimate oczywiście moje.
PS:Dupka już nie boli? Jajka już nie pieczą?
No pewnie, że jestem elyta!
I wypraszam sobie, dopiero za rok będę w szóstej klasie i to pod warunkiem, że przepuszczą mnie warunkowo, a o Stalinie to dowiedziałem się z chipsów, bo trafiłem Tazosa z nim w Lejsach
Tu macie moje zdjęcie, bardzo proszę o nie śmianie się i zachowanie absolutnego szacunku. Tych dwóch po bokach to też użytkownicy sadola, i to bardzo znani, ale Pener i Bongman prosili, żeby nie mówić, że to oni:
Epic skillz PhotoShopa CS15XL Ultimate oczywiście moje.
PS:Dupka już nie boli? Jajka już nie pieczą?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów