rozczarowałem się.
Dać facetowi ćwiartkę wódki, to jak dać kobiecie 5-o centymetrowy wibrator.To je sadistic. Tu sucharzą Pener z Bongmanem, ja rozsiewam jak syfilis komusze ideologie, Slonx i Peter patriae reprezentują ultraprawicę, Arashel i SQT trollują wszystkich jak leci, broodwar edukuje debili, Koniec Świata robi butthurty u gimbazy, rusofil walczy z kołtuństwem, a Shatter produkuje treści wyśmiewające papjerza JP2, bez którego " na ksiemżyc nie polecielibyśmo". Jak widzisz, "doborowa" obsada, która jest otoczona przez 200 000 gimbusów i 50 000 gimbusów mentalnych, którzy sprzedali by własną matkę za piwo. I Ty wymagasz od nas słuchawek?!
Czekoladowy nosek
Dziekuje, dobranoc.
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludziUważasz siebie za jakąś pierdoloną kurwa elitę ? Chuja kurwa nie elita z ciebie , gimbus co się nasłuchał na historii w 6 klasie o Stalinie a w Gimnazjum jak dostał kompa z neostradą to wpisał kurwa komunizm na wiki i teraz ubiera to tylko we własne słowa . A za komusze bzdety pewnie na ulicy byś wpierdol dostał i poszedł z mamą na policje. Taka z ciebie Persona Magnifica kurwa twoja mać.
To je sadistic. Tu sucharzą Pener z Bongmanem, ja rozsiewam jak syfilis komusze ideologie, Slonx i Peter patriae reprezentują ultraprawicę, Arashel i SQT trollują wszystkich jak leci, broodwar edukuje debili, Koniec Świata robi butthurty u gimbazy, rusofil walczy z kołtuństwem, a Shatter produkuje treści wyśmiewające papjerza JP2, bez którego " na ksiemżyc nie polecielibyśmo". Jak widzisz, "doborowa" obsada, która jest otoczona przez 200 000 gimbusów i 50 000 gimbusów mentalnych, którzy sprzedali by własną matkę za piwo. I Ty wymagasz od nas słuchawek?!
Sadol elite :
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów