📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Całkiem dobra nuta, myślicie, że mam jakieś ciapackie geny? Jest dla mnie ratunek?
@McDevil Lepiej idź pokój posprzątać zanim ojciec Cię kablem od żelazka skatuje
Zaraz pojawi się rai87 i stwierdzi, że "gość posługuje się klawiszami i robi to dobrze, więc to nie gimbaza we Fruity Loopsie"
grahoo87 napisał/a:
Zaraz pojawi się rai87 i stwierdzi, że "gość posługuje się klawiszami i robi to dobrze, więc to nie gimbaza we Fruity Loopsie"
ale przecież to jakiś zwykły kawałek tylko że zagrany za wtyczce z samplem kozy ...
mógł najpierw wymyslić linie melogyczną a później ją zagrać na tym samplu mało to takich przeróbek na YT
żadna filozofia jak ktoś umi grać na klawiszach
BlckSn napisał/a:
@McDevil Lepiej idź pokój posprzątać zanim ojciec Cię kablem od żelazka skatuje
Nie wszystkich, tak jak Ciebie, ojciec katuje kablem od żelazka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów