📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
To co koleś nam tu przedstawia to chuj, a nie muzyka płynąca z warzyw. Zobaczcie sobie Pana Diego Stocco.
Typ zrobił sobie z warzyw kontroler midi i tyle,a sample ma powrzucane na sekwencerze/samplerze, więc stwierdzenie, że tworzy muzykę z warzyw, nie do końca jest poprawne. Gość pokazał po prostu elektroniczną ciekawostkę.
Nie powiem remix Teardrop Massive Attack w tym wykonaniu mi się podoba. Sam ten filmik już jakiś czas temu wjebałem sobie na tablicę FB, bo spodobała mi się realizacja tego projektu
Nie powiem remix Teardrop Massive Attack w tym wykonaniu mi się podoba. Sam ten filmik już jakiś czas temu wjebałem sobie na tablicę FB, bo spodobała mi się realizacja tego projektu
za warzywne intro do House MD piwo !
master2711 napisał/a:
za warzywne intro do House MD piwo !
Massive Attack - Teardrop
gdyby Cię interesowało
777is777or777 napisał/a:
Gość tworzy muzykę na warzywach
nie używaj słów, jeśli nie znasz ich znaczenia
W dupę by sobie wsadził i po głowie się postukał, też by zadziałało...
Kurffffffaaaaaa, Teardroop na warzywach!!!!!
Miazgaaaaaaa!!!!!!
Miazgaaaaaaa!!!!!!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów