Wiadomo, że występy w tych wszystkich programach to chamski playback, ale to jest już za mocne Zwłaszcza gitarzystka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Można wyglądać ładnie wyglądać i zajebiście śpiewać. Polecam Nouvelle Vague, czyli próby odnowienia francuskiego stylu piosenki.
Izmael napisał/a:
Tylko ja zauważyłem, że to damskie wcielenie Jimiego Hendrixa trzyma gitarę do góry nogami? XD
Tak, tylko Ty.
iksde
msnrc napisał/a:
Widać, że "gitarzystka" jest leworęczna a ma gitarę dla praworęcznych. Zresztą i tak nawet nie umie udawać, że umie grać. Poza tym poza tymi klawiszami, gitarą i wokalem, słychać jeszcze drugą gitarę, bas i perkusję. Chyba zapomnieli o 3 innych dziewczynach. Sam kawałek do dupy - muzycznie i tekstowo.
Podsumowując 0/10, ocena słowna: chujowe.
Ze wszystkim masz racje ale ja tez jestem leworeczny a gram na praworecznej gitarze wiec ten argument nie do konca sie sprawdza
Rzygać mi się chce jak patrzę na tą anemiczną gitarzystkę. Ta na keyboardzie wygląda jakby grała chociaż.
Ja pitole.. Najgorsze jest to, że te głupie dzidy są z mojego miasta... Z wokalistki też jest niezły mistrzunio... Musi patrzeć na ekran z tekstem co sekunda do głupiego "NANANANANNANA"... xDDD
widze,ze nie tylko mnie porwala dzisiejszego poranka
jest prawie bez majtek więc jej wybaczam
Jak wyłączyć dźwięk to nawet fajnie się to ogląda.
Chociaż - gitarzystka nie dość że nie wie co to gitara, to w dodatku ma ryj jak uciekajmy z tąd. Reszta nawet do poruchania.
Jak już robić playback dla telewizji to z prawdziwą muzyką i z jajem jak poniżej, a nie jakieś nananana
Dobra poniżej nie dodam filmiku, bo sadol jest zjebany i się nie da. Jak ktoś chce obczaić co miałem do pokazania, to niech w youtubie wpisze takowe hasło:
Chociaż - gitarzystka nie dość że nie wie co to gitara, to w dodatku ma ryj jak uciekajmy z tąd. Reszta nawet do poruchania.
Jak już robić playback dla telewizji to z prawdziwą muzyką i z jajem jak poniżej, a nie jakieś nananana
Dobra poniżej nie dodam filmiku, bo sadol jest zjebany i się nie da. Jak ktoś chce obczaić co miałem do pokazania, to niech w youtubie wpisze takowe hasło:
Cytat:
Iron Maiden Playback
Aaa gadacie głupoty ze nie umia ze tam tego, a kazdy pewnie ruchal by jak dzika kuna w agrescie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów