Wiadomo, że występy w tych wszystkich programach to chamski playback, ale to jest już za mocne Zwłaszcza gitarzystka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
dla wszystkich którzy nie wiedzą co to za chwyt:
(nie moja twórczość)
(nie moja twórczość)
Gitarzystka to Angelika Fajcht
ControlYourMind napisał/a:
Gitarzystka to Angelika Fajcht
Angelika Fajcht -Gitarzystka Patrycji Patty Dłutkiewicz
klawiszowa tez się znajdzie.
Katarzyna Krawiec (klawisze)
omg... moge sie zalozyc ze za jakis czas zrobia o niej reportaz jak zaczynala i takie tam pierdol****. Bedzie tak samo jak z Siwiec. Ma cycki to bedzie jej wszedzie pelno.
a tak p.s. pomacałbym.
a tak p.s. pomacałbym.
Kazik Staszewski śpiewał na jednym koncercie do suszarki bo organizator uparł się że ma być playback.
Nie porównuję ich do Kazika ale może liczyły na szansę występu na żywo w telewizji a reżyser uprał się na playback więc zrobiły takie szoł że teraz każdy o nich mówi.
Nie porównuję ich do Kazika ale może liczyły na szansę występu na żywo w telewizji a reżyser uprał się na playback więc zrobiły takie szoł że teraz każdy o nich mówi.
Bardzo dobre wykonanie, jesteście hejterzami i dlatego krytykujecie! Już dawno bonzo was rozgryzł! Pilnujcie dupski swoje!
(tak innej wersji nie było :C )
(tak innej wersji nie było :C )
Za klawiszami Kasia Krawiec
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów