Zdjęcia z wyprawy nad jezioro. Siedzieliśmy na ławce aż powiedziałem "zrobimy z ciebie jezusa" a oto efekty:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
mateuszmatel napisał/a:
mateuszmatel
mateuszmatel napisał/a:
Siedzieliśmy na ławce aż powiedziałem "zrobimy z ciebie jezusa" a oto efekty:
Pragnę Cię...
TwojMatka napisał/a:
Wszyscy lubią dzieci.... tylko długo się gotują.
Ale delikatne mięsko wszystko wynagradza
Dżizas to użytkownik CockSparrer
korona cierniowa całkiem spoko, te bryzgi krwi z keczupu już nie, całość generalnie jakieś 3-.
ale wiedzę że rośnie nam tu potencjał który sam przygotowuje materiał na wrzutę(a nie szuka tylko to co już ktoś zrobił, tak jak min. ja ), piwko na zachętę się należy.
ale wiedzę że rośnie nam tu potencjał który sam przygotowuje materiał na wrzutę(a nie szuka tylko to co już ktoś zrobił, tak jak min. ja ), piwko na zachętę się należy.
No to bedzie wpierdol jak mama kolegi zobaczy, ze sobie popalacie nad jeziorkiem
.....to nie ketchup, oni się gównem umazali.
A sadistic pamiętamy jeszcze z czasów kiedy 30 piw to było dużo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów