📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Dodaj opis bo zaraz to zniknie.
Ten od kawy to Jezus był :O
komplikacja to była przy porodzie
Z tymi kibicami to było bardzo fajne, aż mi się banan na twarzy pojawił, że potrafią normalnie ze sobą się "bawić" i dogadać, a nie tylko w mordę lać
misticdk napisał/a:
ja nie wiem czy Wy sie nigdy nie nauczycie czy jest moda na "przekrecanie" tegoNowa komplikacja
@up oni to kurwa chyba specjalnie robia albo sa tak zjebani
O BOSHE ! BLONT !
Ludzie ogarnijcie się stroszkę, gościu błąd popełnił a wy afere robicie jakby wam rodzine zabił...
Ludzie ogarnijcie się stroszkę, gościu błąd popełnił a wy afere robicie jakby wam rodzine zabił...
3:46 - takie powinny być ustawki kibiców przeciwnych drużyn! a nie napierdalanie się i wybijanie zębów...
kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
ma ktos link do calego filmiku z 1:46 ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów