Ładna i zwinna skubana
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Laska jest ładna i ma genialną zajawkę. Laski z pasją są zajebiste! Łap piwo i na główną jak dla mnie
na końcu ten niby skok z drugie piętra to fejk. widać, jak przeskakuje obraz bez żadnego nawet bardzo szybkiego ruchu.
po co psuć takim gównem filmik?
po co psuć takim gównem filmik?
fake w Paryżu nie ma białych ludzi ...
zazdro mode on/
Zapewne 90-100% filmiku to fejk.
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
@up nie bez powodu. Kazdy fejk tak ma zauwaz.
Wy tutaj panowie o fejkach pierdolicie a zobaczcie czego się białe laski przez ciapatych uczą. To dopiero ochrona przed gwałtem
tak skoczyła z 3 pietra na beton i pobiegła dalej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów