sadystyczne kuce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
lepsze to niż ten gówniany taniec który chuj wie co robi na głównej;/
Weźcie kurwa te pony , nie wrzucajcie kurwa tutaj bo to się rozprzestrzenia jak malaria a nikogo nie bawi
a nie... jednak modów bawi
a nie... jednak modów bawi
A mi dla odmiany się podoba. Wie ktoś co to za muza?
Buahahahhahahahahahahhaahaahahhh tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta , tatata tatatata tatata ta tata ta , tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta , tatata tatatata tatata ta tata ta , tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta , tatata tatatata tatata ta tata ta , tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta , tatata tatatata tatata ta tata ta , tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta , tatata tatatata tatata ta tata ta , tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta, tatata tatatata tatata ta tata ta , tatata tatatata tatata ta tata ta , tatata tatatata tatata ta tata ta ryje banie i to zajebiście
A utwór to "Ready to Die" Andrew W.K.
This is your time to pay,
This is your judgement day,
We made a sacrifice,
And now we get to take your life.
We shoot without a gun,
We'll take on anyone,
It's really nothing new,
It's just a thing we like to do.
You better get ready to die,
You better get ready to kill,
You better get ready to run,
Cause here we come,
You better get ready to die!
Your life is over now,
Your life is running out,
When your time is at an end,
Then it's time to kill again,
We cut without a knife,
We live in black and white,
Your just a parasite,
Now close your eyes and say good-night.
Cause here we come,
Get ready to die!
Get ready to die!
A utwór to "Ready to Die" Andrew W.K.
This is your time to pay,
This is your judgement day,
We made a sacrifice,
And now we get to take your life.
We shoot without a gun,
We'll take on anyone,
It's really nothing new,
It's just a thing we like to do.
Cause here we come,
Your life is over now,
Your life is running out,
When your time is at an end,
Then it's time to kill again,
We cut without a knife,
We live in black and white,
Your just a parasite,
Now close your eyes and say good-night.
Cause here we come,
Get ready to die!
Get ready to die!
Lecę to rozsyłać ponyfagom.
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"
muskkkkkk rozjebany z jednej strony słodko a z drugiej " brutalnie " na swój słodki sposób
Czy ktoś mi może wytłumaczyć fakt, że te pierdolone kuce są wszędzie? Ja rozumiem, że nie siedzę otoczony przez komputery 24h/dobę, ale nie pierwszy raz widzę to pojebaństwo, więc może coś mnie ominęło?
Co do samej animacji:
Ten filmik ani nie bawi, ani nie śmieszy, ani nie przeraża, przynajmniej mnie. Nie to co stare dobre Happy Tree Friends, w którym była i fabuła, i świetne dźwięki, i zajebiste rysunki, a i czasem można było to sobie nawet na MTV o 23:30 obejrzeć.
A to co sobą reprezentuje? Dwa kucyki, jeden kroi drugiego, wyjmuje mu żołądek, wątrobę i robi z tego muffinki? No kurwa, błagam Was sadyści... Po pierwsze, to od kiedy kurwa kucyki mają palce, brawo dla animatorów, którzy widocznie wrzucają idiotyczne filmiki z dużą ilością krwi, flaków i przemocy, bo to tłuszcza najchętniej kupuje...
Tak notabene, te animowane tortury bardzo mi przypominały niedawny post na hardzie dotyczący OUN-UPA
Co do samej animacji:
Ten filmik ani nie bawi, ani nie śmieszy, ani nie przeraża, przynajmniej mnie. Nie to co stare dobre Happy Tree Friends, w którym była i fabuła, i świetne dźwięki, i zajebiste rysunki, a i czasem można było to sobie nawet na MTV o 23:30 obejrzeć.
A to co sobą reprezentuje? Dwa kucyki, jeden kroi drugiego, wyjmuje mu żołądek, wątrobę i robi z tego muffinki? No kurwa, błagam Was sadyści... Po pierwsze, to od kiedy kurwa kucyki mają palce, brawo dla animatorów, którzy widocznie wrzucają idiotyczne filmiki z dużą ilością krwi, flaków i przemocy, bo to tłuszcza najchętniej kupuje...
Tak notabene, te animowane tortury bardzo mi przypominały niedawny post na hardzie dotyczący OUN-UPA
wiem że to będzie wulgarne ale przepraszam. Trzeba być pierdolonym bananem żeby się jarać jakąś chujową bajką. Dziękuje za uwagę
Spielberg wpierdala za dużo koki.
Fejk...serca przed pieczeniem należy obgotować inaczej są zbyt twarde.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów