📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Tego małego ciapatego to ktoś nieźle wkręcił wmawiając mu, że jest Słowianinem
jak to jest brat Gizy
parodia czy nie, gówno jak i oryginał..
ten caly fałjunit to wyglada jak ciapaty czy cygan jakis, wypierdolic go z tego kraju, cwaniaczka zajebanego.
Siłka na piastowskim w Poznaniu! Same znane twarze a chłopaki robią fajną bekę może nie wychodzi mistrzowsko! Ale na żywo to są dobre typy i zawsze jest z nimi zwała ! Więc tak nie hejtujcie tylko pokażcie że się da lepiej i wtedy komentujcie!
gozdek napisał/a:
jak to jest brat Gizy
I to ich obu czyni Słowianami? Polakami są, tu się urodzili i obywatelstwo mają ale Słowianin to coś innego, to coś czego nie możesz kupić, zmienić, wyrobić w raz z papierkiem po zmianie kraju. Skąd są, jakie są ich korzenie tego nie wiem ale 100% Słowianami na pewno nie są.
łe wersja dla pedałów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów