18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Noside 2020-09-21, 20:59 5
Jeszcze opierdol dostał, że uwagę zwraca. Piękny kraj.

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
borelli 2020-09-21, 21:00 1
No ale jak ktoś zostawia rower w miejscu opanowanym przez złodziei i to jeszcze w nocy to co się dziwić?
Zgłoś
Kali111 2020-09-21, 21:52 1
borelli napisał/a:

No ale jak ktoś zostawia rower w miejscu opanowanym przez złodziei i to jeszcze w nocy to co się dziwić?

"Jak to możliwe, że skoro jestem wolny, nie mogę pozbawić głupiego, jebanego debila jego własności, którą zostawił leżącą na przednim siedzeniu, na widoku i w środku pierdolonej ciemności, w piątkową kurwa noc. SELEKCJA NATURALNA. Skurwysyna powinno się zastrzelić.”
Eric Harris
Zgłoś
Dukenstein 2020-09-21, 21:55 1
takiej kurwie powinno się wyjebać z całej petardy w tył pustego łba, a później upierdolić łapy tą boszką.
Zgłoś
J................k 2020-09-21, 21:58 2
Zgłoś
willoo 2020-09-21, 22:37 1
niestety, ale przed gumówką na aku żadne zabezpieczenie się nie uchroni....
Zgłoś
janlew 2020-09-21, 22:53 3
Biały negr, tfu, nie ma nic gorszego. No dobra jest, białe samice parzące się z czarnymi. Wszyscy powinni wrócić do korzeni i zamieszkać w afryce.
Zgłoś
pnaj 2020-09-21, 23:19 1
willoo napisał/a:

niestety, ale przed gumówką na aku żadne zabezpieczenie się nie uchroni....

To jest problem postępu. Gdyby pontoniarzy nie uczyli jak u nas jest fajnie i gdzie jest Europa, to mielibyśmy teraz spokój.
Zgłoś
Wadolek 2020-09-22, 0:09 1
Bym go pchnął z tą torbą i fleksem. Tak żeby się nagrał jebaniec
Zgłoś
korskidegenerat 2023-07-06, 16:17
Wadolek napisał/a:

Bym go pchnął z tą torbą i fleksem. Tak żeby się nagrał jebaniec

Ja bym skopał i użył sam tego diaxa post factum, ale Twój pomysł - idealny.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów