📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie widziałeś ,ze jak sie psy ruchaja to pozniej moga pozostac szczepione nawet pol godziny bo nasada psiego penisa puchnie?
ooo psy szczepione dupami - sądząc po brudasach myjących auto to pewnie jeszcze chodzący podwójny obiad
jak doszlo do zaplodnienia to wiecej niz podwojny
a mi sie wydaje ze ten co lezy urodzil tego drugiego ... noworodek jest wyraznie zdezorientowany i wyglada na lekko wstydliwego tymbardziej ze obok chinczyk pucuje auto ktore jest oblepione nalepkami. Moje spojrzenie na ta fotografie wyraznie bazuje na filmie krol Lew gdzie lwy rowniez chodzily parami aby zwiedzac okoliczne safari.
się zakleszczyly hehhehehehehehe
niedaleko siemiatycz byla sobia taka panienka...
Chłop jej do roboty do brukseli pojechał, a ona takiego fajnego dalmatyńczyka miała... w efekcie weterynarz musiał psa potraktować pawulonem (bo wsadził i się zakleszczyl)
niedaleko siemiatycz byla sobia taka panienka...
Chłop jej do roboty do brukseli pojechał, a ona takiego fajnego dalmatyńczyka miała... w efekcie weterynarz musiał psa potraktować pawulonem (bo wsadził i się zakleszczyl)
Mój znajomy rozdzielił takie psiaki kosą,a było i tak zakleszczyła się panienka z wilczurkiem w Bochni ,doktor który przyjechał zażartował -zabierz pan tego Zięcia bo mnie pogryzie.
Moim zdaniem to nie jest mycie tylko matowienie lakieru przed malowaniem.
Na samochodzie fajne dziury po kulach
BTW: tak sie dzieje nawet jak pies wali suke tez nie moze wyciagnac przez piewien czas
BTW: tak sie dzieje nawet jak pies wali suke tez nie moze wyciagnac przez piewien czas
Kamasutra w stylu psów ;]
Mam wrażenie że on dociera szpachle a nie myje auto ;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów