@: Panowie geografowie i politolodzy... Liban. Libia jest troszkę dalej na zachód.
Mi to tłumaczysz, cze nie umiesz czytać ze zrozumieniem?
Na chuj te demonstracje? Przecież już nie ma czego zbierać. Libia następna, potem Iran. Lada moment wkurwi się Putin, jebutnie coś solidnego na Tel Aviv i wszyscy Żymianie będa przesiedleni do Polski. Politycy powiedzą, że należy pomóc potrzebującym i w ten sposób rodzamy nasze ziemie Ukraińcom i Żydom po równo
dobrze prawisz mordo, tak włąśnie będzie, taki jest kurwa ład światowy, ludzie po prostu tego nierozumeją, nie są na to jeszcze gotowi by poznać ostateczną prawdę
Nie. Oni wyją "śmierć żydom", "Allah jest wielki".Palestyńczycy śpiewają swoje "jeszcze ... nie zginęła" i napierdalają.
Polityków którzy chcieli niepodległości lub dobrobytu już dawno wymordowali/wygnali. Kraje arabskie które nie są rządzone przez talibów na ogół współpracują z Izraelem.
Na chuj te demonstracje? Przecież już nie ma czego zbierać. Libia następna, potem Iran. Lada moment wkurwi się Putin, jebutnie coś solidnego na Tel Aviv i wszyscy Żymianie będa przesiedleni do Polski. Politycy powiedzą, że należy pomóc potrzebującym i w ten sposób rodzamy nasze ziemie Ukraińcom i Żydom po równo
Kolego, putin i ten szmatanjahu są bardzo dobrymi przyjaciółmi, jakbyś nie wiedział.
Uwielbiam prysznice! Też chce darmowe!
W Auschwitz może Ci jeszcze uruchomią. Poproś.
Liban kurwa barany
flaga palestyny baranie zakuty
[ Dodano: 2024-10-11, 17:11 ]
@: Panowie geografowie i politolodzy... Liban. Libia jest troszkę dalej na zachód.
ja tam flagi libanu nie widziałem tylko palestyny i komunistyczne
Nie. Oni wyją "śmierć żydom", "Allah jest wielki".
Polityków którzy chcieli niepodległości lub dobrobytu już dawno wymordowali/wygnali. Kraje arabskie które nie są rządzone przez talibów na ogół współpracują z Izraelem.
W takim razie czym niby się różnią od żydków? Bo takie same rzeczy pitolą od lat czołowi izraelscy politycy a dzisiaj Izrael dokonuje ludobójstwa. Próby udawania, ze którakolwiek ze stron jest w czymkolwiek lepsza od drugiej to tylko pokaz ciężkiej choroby psychicznej, bardzo otępiającej.
Czy takie dezinformacje czerpiesz od skrajnych prawiczków czy skrajnych lewiczków? Bo widzę że pigsy ostro weszły...W takim razie czym niby się różnią od żydków? Bo takie same rzeczy pitolą od lat czołowi izraelscy politycy a dzisiaj Izrael dokonuje ludobójstwa. Próby udawania, ze którakolwiek ze stron jest w czymkolwiek lepsza od drugiej to tylko pokaz ciężkiej choroby psychicznej, bardzo otępiającej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów