Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Na c🤬j te demonstracje? Przecież już nie ma czego zbierać. Libia następna, potem Iran. Lada moment wk🤬i się Putin, jebutnie coś solidnego na Tel Aviv i wszyscy Żymianie będa przesiedleni do Polski. Politycy powiedzą, że należy pomóc potrzebującym i w ten sposób rodzamy nasze ziemie Ukraińcom i Żydom po równo
Libię niestety już dawno rozj🤬a koalicja składająca się ze Stanów Zjednoczonych, Francji, Wielkiej Brytanii, Kanady i Włoch.

[ Dodano: 2024-10-08, 21:54 ]
(...)
Libię niestety już dawno rozj🤬a koalicja składająca się ze Stanów Zjednoczonych, Francji, Wielkiej Brytanii, Kanady i Włoch.
Liban rozj🤬i palestyńczycy, to był bogaty, spokojny kraj, dopóki się tam nie przypałętali biedni uchodźcy
Liban k🤬a barany
a c🤬j tam Libanem i Libią, pop🤬liło mi się
żeby to było takie proste, obawiam się, że samo mycie tu nie pomoże... chociaż trzeba docenić belgów... niedługo sobie przypomną jak to było być kolonistą
Libię rozj🤬i palestyńczycy, to był bogaty, spokojny kraj, dopóki się tam nie przypałętali biedni uchodźcy
Tak jak @vToperson1 napisał, skup się...
a c🤬j tam Libanem i Libią, pop🤬liło mi się
Rozj🤬i Libii to było kurewstwo a na bliskim wschodzie niech się tłuką między sobą ale Izrael to najgorsze c🤬je więc niech przep🤬lą...

Na c🤬j te demonstracje? Przecież już nie ma czego zbierać. Libia następna, potem Iran. Lada moment wk🤬i się Putin, jebutnie coś solidnego na Tel Aviv i wszyscy Żymianie będa przesiedleni do Polski. Politycy powiedzą, że należy pomóc potrzebującym i w ten sposób rodzamy nasze ziemie Ukraińcom i Żydom po równo
A głupie p0laczki im rowy wyliżą, nadstawią własne dupy i jeszcze córki oraz żony do łóżek przyprowadza gdy nierząd zapowie, że zapłaci 20 złotych za każdy numerek.
Stracony naród bezmyślnych niewolników.
Nic ich historia nie nauczyła.
Głupie to przed szkodą i po szkodzie
Palestyńczycy śpiewają swoje "jeszcze ... nie zginęła" i nap🤬lają. Dopiero jak się ich uda 99% exterminować to przestaną.
I prawidłowo. Nie dlatego żebym ich nadmiernie lubił ale dlatego żeby Żymianom nie było za łatwo. Ot co.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie