📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
Psss... ten myty to chłop.
Dokładniej Paul Jonathan Mason.
C.Z.E.S.I.E.K napisał/a:
Psss... ten myty to chłop.
Trzeba być cipą, żeby się doprowadzić do takiego stanu.
Jak chcesz pomagać ludziom, to najpierw wyczyść piekło.
To na ziemi zwłaszcza
To na ziemi zwłaszcza
Myjką ciśnieniową byłoby lepiej i zabawniej.
– „Na pohybel skurwysynom!”
Energii to ma na miesiac pewnie, wiec jak spali tluszcz to nic mu sie nie stanie, a moze takie poczucie faktycznego glodu i ukazanie jak niedoleznym sie jest, zmieni cos w tepym lbie.
Energii to ma na miesiac pewnie, wiec jak spali tluszcz to nic mu sie nie stanie, a moze takie poczucie faktycznego glodu i ukazanie jak niedoleznym sie jest, zmieni cos w tepym lbie.
Aż mnie otrząsnęło :|
Tak naprawdę to ktoś go do takiego stanu doprowadził.
W penwym momencie może jak miał 160kg odechciało się chodzić i ktoś robił to za niego przynosząc jedzenie
W penwym momencie może jak miał 160kg odechciało się chodzić i ktoś robił to za niego przynosząc jedzenie
Impotent. Neurony nie przebiją się przez tłuszcz, żeby podnieść mu kutasa.
Przecież to tylko choroba genetyczna to nie tego czegoś wina
Co do opisu jestem jednym z nielicznych i kocham swoja prace
Za ile byście wsadzili ryj w te fałdy jak w basen z piłeczkami? Bo jak dla mnie to suma musiałaby być co najmniej dwucyfrowa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów