Przyjaciele czyšcioszki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Przyjaciele czyšcioszki
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
bleblebator1 napisał/a:
Ktoś rozpozna czyj to język: ukrów czy orków, bo ja nie.
To bez znaczenia. Bo po rosyjsku mówią jedni i drudzy, a nawet jeśli to ukraiński to może być ruski fejk.
Znaczenie ma to, że można tu wrzucić wszystko i 9 na 10 sadoli uwierzy, że to Ukraińcy, choćby byli czarni. Media głównego nurtu - be! Filmik z dupy - święta prawda! Ruskich troli to jeszcze rozumiem, manipulują świadomie, za pieniądze albo dla idei. Ale wszystkimi, którzy dają się na to złapać szczerze gardzę.
Halman napisał/a:
a może to flaga indonezji albo monako?
żartowałem, chuj po wsze czasy im w dupę
Nie pierdol bo bronisz tego kurestwa od roku. Non stop gdzie się da - czy w komentarzach czy w opisach tematów. Byles, jestes i będziesz gotowy chapac ukrainskie dzidy po same bile.
Lukiluki2 napisał/a:
Ukraińcy to kurwy a za karę zwalniam dzisiaj jednego
Skąd masz pewność, że to ukr?
Ale by się wszyscy zesrali jakby tak zrobić z upowska Flagą
W telewizji grzali by o tym 3 miesiące
W telewizji grzali by o tym 3 miesiące
garota napisał/a:
Wy się kurwa do wojny szykujcie a nie nerwy strzępicie na sadolu.
Leje twojej starej na grób kundlu propagandysto
przecież po formie widać że to są ruscy... jpdl jacy niektórzy są naiwni
Erich_Priebe napisał/a:
Leje twojej starej na grób kundlu propagandysto
Pojebało ci się. Jakby co to mojemu staremu bo matka żyje. I tylko to możesz zrobić bo inaczej to byś w pizdę dostał i poszedł spać. Ja leję tobie do mordy zaraz po tym jak wyjmuję go z dupy twojej matki a ty amebo jeszcze próbujesz go do swojej mordy wsadzić.
kefir123pl napisał/a:
z ciekawości zrobiłem lekki rekonesans, i generalnie nie ma żadnego kanału na telegramie o nazwie New factory pl, na tik toku jest użytkownik o nazwie sergey.mihaylovic, lecz nie ma żadnego filmu, a samo nagranie pochodzi z Rosji. Więc propaganda działa, polskie kurwy i pelikany łykają wszystko jak leci, wystarczy pogratulować ruSSką
Ja podobnie. W chuj tu zapropagandowanych lemingów, a Putlerek się cieszy bo sam nie musi nic robić.
Ludzie, na naszym kontynencie nie ma gorszego ścierwa niż orki.
Lukiluki2 napisał/a:
Ukraińcy to kurwy a za karę zwalniam dzisiaj jednego
A ile płacisz na godzinę??? Jak dasz 35 zł na godzinę to mogę pracować.
Koniec gościny - niewdzięczne skur#ysyny...
Giwono-ludzie z giwno-kraju.
Giwono-ludzie z giwno-kraju.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów