Przyjaciele czyšcioszki
Przyjaciele czyšcioszki
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A ja mam pytanie do panów Ukraińców. Jak tam rodziny? Jak tam martwe rodziny? Jak tam psychika i dom w którym wychowywaliście się. Jak tam wspomnienia z dzeciństwa zniszczone przez wojne? Jak tam brak obawy o jutro, dach nad głową lub jedzenie? Dobrze? Bo coś kurwa się za bardzo wychylacie. Saszka moze szybko wypierdalać na front
Podejrzewam, że panowie Ukraińcy marzą, żeby to samo spotkało wszystkich pierdolonych kacapSSkich skurwysynów
A ja mam pytanie do panów Ukraińców. Jak tam rodziny? Jak tam martwe rodziny? Jak tam psychika i dom w którym wychowywaliście się. Jak tam wspomnienia z dzeciństwa zniszczone przez wojne? Jak tam brak obawy o jutro, dach nad głową lub jedzenie? Dobrze? Bo coś kurwa się za bardzo wychylacie. Saszka moze szybko wypierdalać na front
Na ukrainie niema żadnych panow to raz. Dwa - ukraina piszemy z małej litery bo to kurestwo a nie państwo.
Nie proszę o zbanowanie konkretnego konta bo przy takiej ilości proxy to nie ma sensu: proszę o całkowite odcięcie Interneta na granicy z Kacapią!!! Bo tego spamu powyżej nie da się czytać.
Najgorsze, że te kacapSSKie durnie przeniknęły do Polski
Wy się kurwa do wojny szykujcie a nie nerwy strzępicie na sadolu.
a co twój wujek putler ci tak powiedział ruski kmiocie !
z ciekawości zrobiłem lekki rekonesans, i generalnie nie ma żadnego kanału na telegramie o nazwie New factory pl, na tik toku jest użytkownik o nazwie sergey.mihaylovic, lecz nie ma żadnego filmu, a samo nagranie pochodzi z Rosji. Więc propaganda działa, polskie kurwy i pelikany łykają wszystko jak leci, wystarczy pogratulować ruSSką
Chujowy ten twój rekonesans bo filmik na TT był ale został zdjęty, a znalezienie kanału zajęłoby 20 sekund dziecku
Idź dalej lizać dupę komu trzeba
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów