18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
Mydło
lubie_mauolaty • 2013-10-21, 19:35
Na wstępnie się przywitam. Dobry wieczór !

Sytuacja z dziś.
W pracy współpracuję z ludźmi w wieku 40+ , jest to praca w biurze. Dziś podczas krótkiej przerwy na herbatę wszyscy siedzą, rozmawiają, i w pewnym momencie temat przeskoczył na ekologię, oraz na rożne produkty które można wyrabiać samemu w domu (spożywcze i inne użytku codziennego). Trafiła się wzmianka odnośnie domowej produkcji mydła w której padło pytanie i odpowiedź-riposta:
(K-kobieta M-mężczyzna)

M: Wiecie jak ciężko jest zrobić mydło w domu?
K: Wiemy, w okolicy nie ma żydów.

Niektórych ten tekst trochę zniesmaczył, mnie zdziwiło to że taki tekst padł z ust kobiety w wieku 40+, ale od razu bardziej ją polubiłem.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SamSobieBogiem 2013-10-21, 19:44
pewnie ma niemieckie korzenie...
Zgłoś
m................a 2013-10-21, 20:18 3
fejk, żydzi są wszędzie
Zgłoś
Ryszard440 2013-10-21, 20:33 25
"Niektórych ten tekst trochę zniesmaczył" już wiemy że pracujesz z żydami
Zgłoś
brojek_88 2013-10-21, 20:42 3
Dobry wieczór.
Zgłoś
Grzyb18 2013-10-21, 21:08
A w rządzie to same żydy.
Zgłoś
Virgo44 2013-10-21, 21:14 5
Cytat:

Na wstępnie się przywitam. Dobry wieczór !

Jak to wspaniale spotkać "sadola" który ma jeszcze odrobinę kultury i choć trochę wpojonych dobrych manier...
Zgłoś
q................5 2013-10-21, 22:07 1
Oj ojoj. No nie mogę, zaraz się zsikam ze śmiechu. Nie, to kurwa jest tragiczne i ta pani błyskająca jest zapewne urzędnikiem państwowym albo inną pizdą biorącą kasę za nic, za uklepanie swojego tłustego dupska na śmierdzącym już stołku od do. To nie jest śmieszne. Ale cymbały i tak dają piwka.
Zgłoś
omgłomatkobosko 2013-10-21, 22:43
Wiecie jak trudno zrobić ekologicznego suchara? Najpierw trzeba być Bongmanem albo innym lubie mauolaty. Reszta przyjdzie łatwo.
Zgłoś
pandka 2013-10-22, 0:35 3
quartz75 napisał/a:

Oj ojoj. No nie mogę, zaraz się zsikam ze śmiechu. Nie, to kurwa jest tragiczne i ta pani błyskająca jest zapewne urzędnikiem państwowym albo inną pizdą biorącą kasę za nic, za uklepanie swojego tłustego dupska na śmierdzącym już stołku od do. To nie jest śmieszne. Ale cymbały i tak dają piwka.

Zesrałeś się już, żydzie?
Zgłoś
kamysie2misie 2013-10-22, 1:09 1
Wyjatkowo rezolutna i smieszna historia. Po takim wyrafinowanym i nieprzewidywalnym zarcie pewnie wrociliscie dalej grabic liscie.
Zgłoś
Dr0mg 2013-10-22, 2:32
też w pracy miałem nazistkę ale już jej pierdolenie wychodziło mi bokiem
kaczyński jest bogiem, adolf jest bogiem, wszyscy w około to żydzi którzy mają przejebane bo ukrzyżowali jezusa.. który jest bogiem!
pierdoliła o tym 12h dziennie 6 dni w tygodniu znudziło to mnie i zapytałem
ja- "pani Janino widze że pani lubi hitlera takie pytanie mam - czy BYŁ NIEMCEM?
ona- TAK! oczywiście a kim miał kurwa być??
ja- czy pani uznaje jezusa i chodzi do kościoła?
ona -TAK co niedzielę
ja- to chyba cie pojebało tępa babo skoro nie wiesz że urodził się w austrii a jego rodzina była żydowska tak samo jak jezus nazarejczyk król żydowski którego uznajesz "
skończyła pierdolić a mnie szefowa przeniosła na inną zmiane o dziwo miała typowo żydowskie znaki duży nos, wysokie czoło i takie tam a paskudna i gruba jak niemka lat 55+ przynajmniej 100kg
Zgłoś
lubie_mauolaty 2013-10-22, 8:28
omgłomatkobosko napisał/a:

Wiecie jak trudno zrobić ekologicznego suchara? Najpierw trzeba być Bongmanem albo innym lubie mauolaty. Reszta przyjdzie łatwo.

O ekologii było tylko słowami wstępu i znaczenie miało to podrzędne.
A twoja mama karmi cię produktami eko? bo nie wiem czy prowadzi ekologiczną uprawę buraka.
Zgłoś
AfroMan25 2013-10-22, 9:06 1
jak dobrywieczor jak jest 9:07...
Zgłoś
Bazyliszek 2013-10-22, 11:13 1
Nie bardzo chwytam, po chuj wzmianki typu 40+
A co to jakaś granica ??
To, ze ktoś jest drętwy nie jest zależne od wieku, znam osoby w wieku 17-25 które nadają się do odstrzału
Mam kumpla lat 46 który ma piec w piwnicy i schodzi kilka razy dziennie, by podłożyć i przy okazji kilka buchów z lufki strzelić
Czasami i ja wpadnę pomogę mu w paleniu...."centralnym"
a przecież wielu tu na portalu mogło by być naszymi dziećmi
No może moimi nie, bo mam równo 40, ale jego napewno.
Wiek to tylko metryka, ważne co masz w głowie i jakie nastawienie do życia
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem