📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to w Holandii jest taki problem z myciem kłów że aż kampanię informacyjną trzeba zrobić? Niby zachód ą,ę a dzicz obleśna jak skurwysyn...
Popieram szczerze to pierwszy filmik ani śmieszny ani edukacyjny przypomina mi się taki gówniany serial z TWN 3po3. Drugi jeszcze ujdzie bo facet jak mu przeszkadza łysienie to niech se pójdzie do lekarza i jakieś smarowidło kupi albo goli łeb na krótko a'la KOJAK
no jak palą zioło i papierosy + walą piwo i inne alkohole głowo pierdolne to się nie ma co dziwić że im jebie z paszczy jak z odbytu smoka
Ta strona ma zły wpływ... Przy pierwszym filmie myślałam, że autobus podskoczy na dziurze, a ona odgryzie sobie palec oO
Zła interpretacja
Dziewcze porannego lodzika zrobiło z finałem w buzi a teraz plemniczki ja ogonkami łaskoczą od srodka.
Dziewcze porannego lodzika zrobiło z finałem w buzi a teraz plemniczki ja ogonkami łaskoczą od srodka.
A ja nie myję zębów i mam wyjebane.
Nie wierzę żeby dentyści polecali pasty do zębów, które gdyby były skuteczne pozbawiły by ich pracy.
Jak się nie wdupia fastfodów, nie pije coli itp to nie ma problemów z próchnicą.
Dla niedowiarków, poczytajcie sobie czemu w Norwegi nie ma czegoś takiego jak próchnica.
Jestem za stary żeby robić to do czego namawia mnie telewizja
Nie wierzę żeby dentyści polecali pasty do zębów, które gdyby były skuteczne pozbawiły by ich pracy.
Jak się nie wdupia fastfodów, nie pije coli itp to nie ma problemów z próchnicą.
Dla niedowiarków, poczytajcie sobie czemu w Norwegi nie ma czegoś takiego jak próchnica.
Jestem za stary żeby robić to do czego namawia mnie telewizja
a ja mam szare zęby, nie wiem co to ból zęba (odpukać) i ludzie są w szoku jak zabieram im z ręki browara jak zaczynają poszukiwania czegoś do otwarcia, i otwieram go zębami. A... ostatnio jak po wymianie drzwi zamki cholernie cięzko chodziły, i nie dalem rady palcami przekręcić klucza, to udało się zębami Jestem jakiś inny, bo nie mam ani jednej dziury, nie mam krzywego zgryzu i mam pancerne zęby. Może rzeczywiście coś jest w tym piciu mleka, bo jak nie wypije litra dziennie to nawet mi się jeść nie chce.
Tak kurwa telewizja namawia cie do mycia zebów, taki jest ich cel, ty musisz działać na przeciw nim!
Mindfuck napisał/a:
no a twoja matka otwiera pizdą słoikia ja mam szare zęby, nie wiem co to ból zęba (odpukać) i ludzie są w szoku jak zabieram im z ręki browara jak zaczynają poszukiwania czegoś do otwarcia, i otwieram go zębami. A... ostatnio jak po wymianie drzwi zamki cholernie cięzko chodziły, i nie dalem rady palcami przekręcić klucza, to udało się zębami Jestem jakiś inny, bo nie mam ani jednej dziury, nie mam krzywego zgryzu i mam pancerne zęby. Może rzeczywiście coś jest w tym piciu mleka, bo jak nie wypije litra dziennie to nawet mi się jeść nie chce.
ten z 1 filmiku w Polsce by nie pospał bo by sobie łeb o szybę rozjebał
Jak sie nazywa ten "serial"?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów