ciekawe czy tacy ludzie nadal maja kontaktu z rodizna i bliskimi.z eznajomymi ze szkol itp.nawet jezeli taka osoba kiedys zalozy rodizne tzn pewnie wpadka.to tkai dzieciak bedzie slyszal ze jego matka se ladowala do ryja dildosa z silnika
Tylko w zapyziałej katolskiej Polsce ktoś się tym przejmuje.
Kurwiszon idealny. Wzorowy materiał na żonę
Somsiad i listonosz approved.
Kurwiszon idealny. Wzorowy materiał na żonę
O kurwa, jesteś takiem dnem społecznym jak ta kurewka. Jebać parole....
wkurwiają mnie takie szmaciska. Na filmikach to aż migdały im przeskakują, a jak w rzeczywistości próbujesz dobrze zasadzić to wielce księżniczka urażona
Poprawię:
"wkurwia mnie moje życie. Na filmikach które oglądam to aż migdały im przeskakują, a tym które poznałem w rzeczywistości i próbowałem dobrze zasadzić to wielce księżniczka urażona"
To że dupa którą poznałeś ma cycki, oczy, 2 ręce i 2 nogi, to nie znaczy że to ta sama dziewczyna z netu, do której waliłeś konia, i będzie się zachowywała tak samo. Dupa dupie nie równa, tak samo jak i Ty nie musisz być Rocco, czy łysym z brazzers, pomimo wielkich chęci i zapału
Oglądam ten filmik juz chyba z 10x i nie moge przestac dotykać sie tam...
Nie wiem co mam sobie myśleć.
Ten filmik nie powinien trafić na hard? Jest niewłaściwy dla większości obecnych użytkowników sadistic.
Raczej większość użytkowników powinna wrócić na kwejka.
wkurwiają mnie takie szmaciska. Na filmikach to aż migdały im przeskakują, a jak w rzeczywistości próbujesz dobrze zasadzić to wielce księżniczka urażona
Zacznij ją mośku nagrywać , wtedy bierze z połykiem. A no i pozdrów ją od nas.
@Jerzy_Owsik
masz może ten filmik w wersji download?
sadistic.pl/jak-pobrac-filmik-z-sadolowego-serwera-vt489745.htm