📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
ale pieknie jedzie
Mogą testować pastę do zębów na moim kutasie.
Oglądam ten filmik juz chyba z 10x i nie moge przestac dotykać sie tam...
Zawsze jak oglądam filmik z udziałem tego urządzenia, to czekam na ten moment który się zalicza do złośliwości rzeczy martwych ;D Czekam aż to wykurwi z takim impetem do przodu że aż przebije szmate na wylot
Zrób to... zwal sobie...
SpoconyMariusz napisał/a:
Oglądam ten filmik juz chyba z 10x i nie moge przestac dotykać sie tam...
ciekawe czy tacy ludzie nadal maja kontaktu z rodizna i bliskimi.z eznajomymi ze szkol itp.nawet jezeli taka osoba kiedys zalozy rodizne tzn pewnie wpadka.to tkai dzieciak bedzie slyszal ze jego matka se ladowala do ryja dildosa z silnika
Nie oglądać. Żadne zęby nie wypadły...
piter1729 napisał/a:
Chrzesny kolegi pyta o personalia tej damy
Chyba krzesny, ale co ja tam wiem
Na chaturbate by w to 30 s z 10k żetonów suka zebrała. Szlaufy to łatwo w życiu mają.. <płacz>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów