18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
.................. 2010-02-05, 22:31
Baalp napisał/a:

Wiec sugerujesz że w przyszłosci będzie mył ludzi? Zostanie pielegniarzem

Nie, woźnym w przedszkolu/żłobku, ze względu na zamiłowanie do młodych istot. Z wiekiem zacznie w nim wzmagać popęd seksualny i będzie się wyładowywał na tychże dzieciach we wspomnianej pracy.
Zgłoś
panzerfaust 2010-02-05, 22:32
mam nadzieję że ten kot się zemści i bachora będziemy mogli oglądać na hardzie (o ile poznamy jego twarz) :]
Zgłoś
B................_ 2010-02-05, 22:44
a ta stara nie lepsza od gówniarza, mordy nie otworzy
Zgłoś
ThunderZ 2010-02-05, 22:56
On go myje a gdyby mu robił krzywdę na pewno kot by pokazał pazurki
Zgłoś
borisklinga 2010-02-05, 23:00
swoją droga ten kot tez jakis chujowy był...albo mu sie to podobało, ze nie uciekał
Zgłoś
p................x 2010-02-05, 23:58
~Baalp bo ci te facepalmy na stałe zostaną

jak byłem młody, to też myłem kota jebany siedział w misce i grzecznie czekał, aż go wodą poleję
Zgłoś
GorillazxD 2010-02-06, 0:44
@ "Ma racje dziewczę, bo gówniarz dorośnie i będzie mordował nie tylko kotki."
I dobrze, bedzie wiecej materialu na harda
Zgłoś
lucyperek24 2010-02-06, 0:59
szkoda, że mu futrzak nie zostawił małej pamiątki na tej rosyjskiej twarzyczce
Zgłoś
sarahblack 2010-02-06, 1:58
Baalp napisał/a:

sarahblack

wiesz, moze i mam lat 19, ale majac 2 mlodszych braci nienawidze gnojkow. wszelkiego rodzaju. ponizej 18 to gnoje. i z takimi robi sie jedno
Zgłoś
l................n 2010-02-06, 2:02
cyt. z filmu JOB : "lubisz to suko"
Zgłoś
z................x 2010-02-06, 2:05
Jak zetniesz wszystkich ponizej 18, to niedlugo nie bedzie zadnych powyzej ;P
Zgłoś
e................n 2010-02-06, 2:22 2
sarahblack napisał/a:

wiesz, moze i mam lat 19, ale majac 2 mlodszych braci nienawidze gnojkow. wszelkiego rodzaju. ponizej 18 to gnoje. i z takimi robi sie jedno

po wyżej 18 to też gnoje tylko się maskują
Zgłoś
jaco127 2010-02-06, 16:33
rosnie młody sadysta
Zgłoś
Zolner 2010-02-06, 17:23
Sarahblack nie tłumacz się, bo jesteś już spalona. Baalp zrobił Cię perfecto ;P
Zgłoś
D................3 2010-02-06, 19:20
nie rozumiem, jaki jest sens w myciu kota który sam myje się średnio z godzinę-dwie w ciągu dnia? : P To nie pies przecież.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem