Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a zwierzę co to jest za wyczyn złapać i zajebać to jest bezbronne złap człowieka i tak zrób .... a co do filmu to dzieciom nie kupuję się kota ....
Szkoda, że ten kot mu tak pazurkami ryja nie przeorał.
tak piszecie że kochany dzieciak a jak bym wam matki dzieci ojców braci siostry złapał i zajebał dodał filmy ciekawe czy byście napisali "oo fajnie będzie z ciebie człowiek" ???
a zwierzę co to jest za wyczyn złapać i zajebać to jest bezbronne złap człowieka i tak zrób .... a co do filmu to dzieciom nie kupuję się kota ....
ale o chuj Ci chodziło z tym postem?
o chuj to wejdz na Humor Dla Dorosłch i daj znęcanie się na zwierzętach ... pomyśl bo zapewne jesteś blondynką
ale o chuj Ci chodziło z tym postem?
o chuj to wejdz na Humor Dla Dorosłch i daj znęcanie się na zwierzętach ... pomyśl bo zapewne jesteś blondynką
sorry, ale jeśli Ty na widok dziecka polewającego kota wodą porównujesz go do kogoś mordującego komuś matkę, to Ty lepiej na harda nie wchodź
a obok nicka mam avatar, jeśli według Ciebie jestem blondynką, to również wiele tłumaczy..
a skąd mam wiedzieć że dodajesz sobie swoje foteczki na avatar??? hmmm
a skąd mam wiedzieć że dodajesz sobie swoje foteczki na avatar??? hmmm
teraz już wiesz.
Jak zetniesz wszystkich ponizej 18, to niedlugo nie bedzie zadnych powyzej ;P
coż, ale mnie to juz nie bedzie dotyczyc, prawda?
wiesz, moze i mam lat 19, ale majac 2 mlodszych braci nienawidze gnojkow. wszelkiego rodzaju. ponizej 18 to gnoje. i z takimi robi sie jedno
Szkoda, że z tobą 2 lata temu tak nie zrobili...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów