📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pojebane maszyny dla pojebanych ludzi
ipse napisał/a:
spa? jakoś nie widać, żeby ten kot był odprężony:/
poczekaj aż włączą wirowanie
Spróbuj wykąpac kota ręcznie (kota, nie jakieś perskie niewiadomoco), a docenisz to urządzenie.
ten kot nie wygląda na pogodzonego z losem
Koty dostaja pierdolca i robią dziwne manewry z zamkniętych pomieszczeniach.
Pojebane i nie śmieszne, chętnie bym jednego z tych pojebanych amerykanów, żydów lub angoli (czy kto tam stoi) tam wsadził. Popierdolone do potęgi, nawet piwa ci nie dam za ten filmik.
OOOO co ty taki obrońca zwierząt hy ?? przecież go nie obdarli ze skóry i nie zjedli ;] (chyba ze to myjnia dla kotów w jakiejś resteuracji XD i chcieli zeby skórka łądnie zesżła )
Ja nie mogłam się powstrzymać od śmiechu, kiedy ten biedny kot zaczął skakać, heh.... ale wydaje mi się to po prostu chore...poza tym...po co kąpać kota? psa to rozumiem, ale koty same o siebie potrafią zadbać...
Kot to nie pies, jak ci się uda umyć kota, to to nagraj i mi prześlij, zobaczymy czy dasz rady
Ręczne kąpanie kota jest jak czesanie się żyletką tak że ta metoda jest mniej drastyczna i dla kota i dla człowieka...
DZIK napisał/a:
Pojebane i nie śmieszne, chętnie bym jednego z tych pojebanych amerykanów, żydów lub angoli (czy kto tam stoi) tam wsadził. Popierdolone do potęgi, nawet piwa ci nie dam za ten filmik.
A to sadyści, kota wodą polali -_-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów