18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Myjnia
amrashs • 2010-07-16, 12:31

Jak widać czasem nawet myjka ciśnieniowa przewyższa inteligencją człowieka
Zgłoś
liptonek 2010-07-16, 13:16 2
To już wiemy w co uzborją naszych żołnierzy do 2012 roku.

"Mam dres po co mi musk?"
Zgłoś
b................0 2010-07-17, 7:35
@up Hehe! Dokładnie.
Zgłoś
Koldy 2010-07-17, 12:36
nie kminie czy ona się zatkała i tak nagle ciśnienie puściła, czy gość taki lewy, że nie może utrzymać...

"none but ourselves can free our mind.."
grunt to mieć dystans do samego siebie.
Zgłoś
pysior1 2010-07-17, 12:49 1
ty jesteś lewy, albo jesteś jeszcze w podstawówce i nie wiesz nic na temat ciśnienia hydrostatycznego

koleś debil i słabo mierzy w szybę
Zgłoś
Koldy 2010-07-17, 13:10
szczymryj to raz, a po drugie to na pewno na kierunku programistyki zainteresowało by mnie ciśnienie hydrostatyczne..

Zgłoś
Zlad 2010-07-17, 13:36 6
Koldy napisał/a:

szczymryj to raz, a po drugie to na pewno na kierunku programistyki zainteresowało by mnie ciśnienie hydrostatyczne..

namespace GrammarNazi
{

A co to jest "kierunek programistyki" ? I czym do chuja jest ta programistyka nie wnikając w jej kierunek ?! Kurwa mać !

}
Zgłoś
_InVictus_ 2010-07-17, 13:48 4
Koldy napisał/a:

Człowieku, trzymałeś kiedyś karcher'a w ręku? Wyobraź sobie że tam wytwarza się ciśnienie, a po naciśnięciu spustu woda (płyny) wydostają się pod ciśnieniem z dyszy co jednocześnie sprawia że ta cała rękojeść "odpycha" się w przeciwną stronę.
Na chuj Ci ten kierunek programistyki jak Ty z tak prostym myśleniem masz problemy

...
Zgłoś
Koldy 2010-07-17, 13:57
Kirek na chuj Ci mózg jak go nie używasz?

Dla następnych kretynów, kierunek programistyczny porównałem z pojęciem hydrostatycznym, że nie interesuje mnie to KURWA!

A Ty kirek nie bądź kozak, bo pracowałem na karcher'u i to nie ja mam problemy tylko Ty bo nawet zdania nie umiesz zrozumieć, chyba że sam je napiszesz...

Zlad, totalny kretyn z Ciebie.. nie dość że zajebałeś jakieś głupie słowa, żeby wyszło niby programowanie to jeszcze przyjebałeś się małego błędu....

Zgłoś
I................y 2010-07-17, 13:58
Ja trzymam tylko jedną ręką i w życiu mi jej nie odrzuciło, a jakąś wielką siłą pochwalić się nie mogę.
Wniosek - gostek to lecz jakich mało.
Zgłoś
.................. 2010-07-17, 14:00
Nie kłócić się tu!
Zgłoś
Diesel9.1 2010-07-17, 14:59
"Jak widać czasem nawet myjka ciśnieniowa przewyższa inteligencją człowieka..." - nie tylko, jeszcze trzeba dorzucić: widelec, długopis, pilota od tv, deskę, samochód, roślinę, monitor, telefon, kosiarkę, piwo, kalwiaturę ... i wiele innych, nie będę już wspominał o zwierzętach bo już dawno przegoniły człowieka w poziomie inteligencji...
Zgłoś
t................n 2010-07-17, 15:15 5
i pomyślcie, że on pewnie tak z prysznicem w domu walczy
Zgłoś
Sebeq91 2010-07-17, 15:28 1
Od tego koleśa to średnio inteligentny szympans jest mądrzejszy.

Ostatnim wrogiem który zostanie pokanany jest śmierć...
Zgłoś
amrashs 2010-07-17, 19:53
@up
nie przesadzaj, murzyni nie są aż tacy madrzy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów