Jak widać czasem nawet myjka ciśnieniowa przewyższa inteligencją człowieka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jak widać czasem nawet myjka ciśnieniowa przewyższa inteligencją człowieka
To już wiemy w co uzborją naszych żołnierzy do 2012 roku.
grunt to mieć dystans do samego siebie.
koleś debil i słabo mierzy w szybę
szczymryj to raz, a po drugie to na pewno na kierunku programistyki zainteresowało by mnie ciśnienie hydrostatyczne..
namespace GrammarNazi
{
A co to jest "kierunek programistyki" ? I czym do chuja jest ta programistyka nie wnikając w jej kierunek ?! Kurwa mać !
}
Koldy napisał/a:
szczymryj to raz, a po drugie to na pewno na kierunku programistyki zainteresowało by mnie ciśnienie hydrostatyczne..
Człowieku, trzymałeś kiedyś karcher'a w ręku? Wyobraź sobie że tam wytwarza się ciśnienie, a po naciśnięciu spustu woda (płyny) wydostają się pod ciśnieniem z dyszy co jednocześnie sprawia że ta cała rękojeść "odpycha" się w przeciwną stronę.
Na chuj Ci ten kierunek programistyki jak Ty z tak prostym myśleniem masz problemy
A Ty kirek nie bądź kozak, bo pracowałem na karcher'u i to nie ja mam problemy tylko Ty bo nawet zdania nie umiesz zrozumieć, chyba że sam je napiszesz...
Zlad, totalny kretyn z Ciebie.. nie dość że zajebałeś jakieś głupie słowa, żeby wyszło niby programowanie to jeszcze przyjebałeś się małego błędu....
Dla następnych kretynów, kierunek programistyczny porównałem z pojęciem hydrostatycznym, że nie interesuje mnie to KURWA!
A Ty kirek nie bądź kozak, bo pracowałem na karcher'u i to nie ja mam problemy tylko Ty bo nawet zdania nie umiesz zrozumieć, chyba że sam je napiszesz...
Zlad, totalny kretyn z Ciebie.. nie dość że zajebałeś jakieś głupie słowa, żeby wyszło niby programowanie to jeszcze przyjebałeś się małego błędu....
Wniosek - gostek to lecz jakich mało.
Nie kłócić się tu!
"Jak widać czasem nawet myjka ciśnieniowa przewyższa inteligencją człowieka..." - nie tylko, jeszcze trzeba dorzucić: widelec, długopis, pilota od tv, deskę, samochód, roślinę, monitor, telefon, kosiarkę, piwo, kalwiaturę ... i wiele innych, nie będę już wspominał o zwierzętach bo już dawno przegoniły człowieka w poziomie inteligencji...
i pomyślcie, że on pewnie tak z prysznicem w domu walczy
Od tego koleśa to średnio inteligentny szympans jest mądrzejszy.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów