...i na miasto.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Jakiś przegryw życiowy rzucił menelikowi jakiś pieniążek i myśli, że jest fajny.
@up: co to kurwa znaczy "przegryw" ? I dlaczego za jebana "nowomowe" gimbusiarstwa na sadolu nie ma banow ?
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
@up: przegryw to nowomowa?... Czy musiałeś się o coś przyjebać na siłę?
jebie na odleglosc kwejkami, wykopami i innym chujstwem wiec jako takie na sadolu powinno byc tepione
@up jak już czepiasz się o słówka to sam bądź nieskazitelny, bo znaki interpunkcyjne to wysrałeś chyba razem z wigilijnym karpiem
no co ? ktoś pawiował przed chwilą a koleś się pożywia...
Jak pracowałem w GOKu, to przychodził tam taki menel, co miał swoje mieszkanie, ale prąd i woda odcięte za niepłacenie rachunków, i mył się u nas w publicznych toaletach, skarpety też prał
A może to Hindus? Skąd ma wiedzieć do czego to służy? Ale wy się tym nie interesujecie, bo myślicie tylko o sobie!
A ja zawsze myślałem, że w publicznych kiblach tak naszczane jest dookoła, a to po prostu jakiś żulian się mył.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów