📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I taką to od razu można brać na kwadrat,nie trzeba jej myć i to się chwali
Kris891 napisał/a:
I taką to od razu można brać na kwadrat,nie trzeba jej myć i to się chwali
Tylko po co? Bez testów za kilka tys. dolarów nie tknąłbym jej kijem owiniętym w szmatę....
Ja tam lubię się umawiać z bezdomnymi, bo po randce można je odprowadzić gdziekolwiek.
Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny. Przynajmniej dba o siebie - może jej wodę wyłączyli, bo awaria. Nie ma co kminić.
I pyk kolejny klient może zostać obsłużony i za dopłatą bez ogumienia.
Rangraf napisał/a:
Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny. Przynajmniej dba o siebie - może jej wodę wyłączyli, bo awaria. Nie ma co kminić.
Jakbyś śledził strony z opowieściami lekarzy i pielęgniarek szczególnie z ginekologii to do tych opowieści byś się porzygał, a nie do jakiegoś cięcia ciała na żywca ze sadola. Ogólnie zasada jest taka, że im lepiej na górze, czyli wszystkie pańcie, tym gorzej na dole. Wystarczy przejechać się komunikacją miejską latem i już mamy obraz cywilizowanego społeczeństwa... no ale w końcu dezodoranty działają przez 72 godziny nawet
Różowe włosy są, brak hajsu jest, ojciec, który machnął na nią ręką też pewnie jest, brak domu jest, ćpuński łeb jest, wszystkie symptomy lewactwa są Drodzy Państwo.
korn85 napisał/a:
Jakbyś śledził strony z opowieściami lekarzy i pielęgniarek szczególnie z ginekologii to do tych opowieści byś się porzygał, a nie do jakiegoś cięcia ciała na żywca ze sadola. Ogólnie zasada jest taka, że im lepiej na górze, czyli wszystkie pańcie, tym gorzej na dole. Wystarczy przejechać się komunikacją miejską latem i już mamy obraz cywilizowanego społeczeństwa... no ale w końcu dezodoranty działają przez 72 godziny nawet
Nie bądź taki, podziel się linkiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów