📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
siedlik napisał/a:
Polowa sadistica se teraz tlumaczy, a reszta sie podala.
Służę pomocą.
Nie staraj się zrozumieć kobiety kobietom zrozumieć kobiety i nienawidzą siebie nawzajem
By Google Translate
Vomusu napisał/a:
Służę pomocą.
Nie staraj się zrozumieć kobiety kobietom zrozumieć kobiety i nienawidzą siebie nawzajem
By Google Translate
Poprawnie bedzie,
Nie prubuj zrozumiec kobiety,
Kobieta rozumie kobiete i one nienawidza siebie nawzajem.
A ja się zgadzam. Wiem w jaki sposób myśli większość pizdeczek jakie znam i wkładam sporo wysiłku w to, by się nie zachowywać jak primadonna, ale jednak zachować klasę - i tak, nienawidzę większości z nich, ale to może kwestia tego że z niewieloma się zadaję.
gutsy666 napisał/a:
gówno prawda. Ja nie rozumiem większości kobiet a 99% nienawidze.
Durne babskie rozumowanie.
Żeby nienawidzić nie musisz rozumieć.
Ale jeśli rozumiesz to nienawidzisz.
W razie wątpliwości, pisz
wajnona napisał/a:
A ja się zgadzam. Wiem w jaki sposób myśli większość pizdeczek jakie znam i wkładam sporo wysiłku w to, by się nie zachowywać jak primadonna, ale jednak zachować klasę - i tak, nienawidzę większości z nich, ale to może kwestia tego że z niewieloma się zadaję.
Chce mieć z Tobą źrebaki!!!
Już ze sraczką kopiuje prosto z 9gag'a... przecież tu angielskiego nie znają, pojebało cię?
Czyżby początek walki z poprawnością polityczną tutaj?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów