Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Won z tym pryszczatym kryptopedałkiem
Normalni ludzie wiedzą tylko tyle, że radio zet to antypolskie rusko-niemieckie lewackie gówno, ale ty taki obcykany i znasz każdego ich redaktorka. Szacun.
Wypierdalać z polityką.
Napiszę tylko jedno: j3b@c' Pi5.
Czyli sam sobie każesz wypierdalać. Bo napisałeś jebac pis xD a tu nie ma nic o polityce akurat...
Czyli sam sobie każesz wypierdalać. Bo napisałeś jebac pis xD a tu nie ma nic o polityce akurat...
Nie mógł się powstrzymać. I tak go dojadą za kolejne multitonto.
radio zet to antypolskie rusko-niemieckie lewackie gówno
Won z tym pryszczatym kryptopedałkiem
zazwyczaj krypto są Ci, którzy wyzywają innych od krypto
Tak bez kontekstu to w sumie chuj wie ale rację ma tamten, że nie da się tak lub nie odpowiedziec na każde pytanie i to było wiadomo w podstawówce wczesnej na pytanie "Czy twoja stara wie, że jesteś pedałem?" Tak czy nie? Właśnie.
To było pytanie? W sensie tego redaktora? Czy on cytował coś i pytał się czy ten się zgadza?
Tak bez kontekstu to w sumie chuj wie ale rację ma tamten, że nie da się tak lub nie odpowiedziec na każde pytanie i to było wiadomo w podstawówce wczesnej na pytanie "Czy twoja stara wie, że jesteś pedałem?" Tak czy nie? Właśnie.
Tu jeszcze nawet chyba lepszy przykład:
zazwyczaj krypto są Ci, którzy wyzywają innych od krypto
Zazwyczaj krypto to są pizdy wspierające ruską konfe typie
Wypierdalać z polityką.
Napiszę tylko jedno: j3b@c' Pi5.
Jednopartyjny pedał. Kurwa rozpierdala cię mnie z tym jebać PiS. Piosenkę se kurwa w metrze zaśpiewaj i idź spać wiedząc że spełniles obywatelski obowiązek. Pozniej zagłosuj na totalna opozycję i po prostu patrz jak Wisła zaczyna płynąć miod. Wybory w Polsce to jak wybór między kiłą a rzeżączką. Jebać PiS, jebać po, jebać każdego polityka kurwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów