18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
Love_is_Love 2022-12-10, 12:38 20
Won z tym pryszczatym kryptopedałkiem
Zgłoś
dżonyłojlker 2022-12-10, 12:43 145
Love_is_Love napisał/a:

Normalni ludzie wiedzą tylko tyle, że radio zet to antypolskie rusko-niemieckie lewackie gówno, ale ty taki obcykany i znasz każdego ich redaktorka. Szacun.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Neptun 2022-12-10, 12:44 24
Wypierdalać z polityką.
Napiszę tylko jedno: j3b@c' Pi5.
Zgłoś
RobDeMay 2022-12-10, 12:53 75
Neptun napisał/a:

Wypierdalać z polityką.

Czyli sam sobie każesz wypierdalać. Bo napisałeś jebac pis xD a tu nie ma nic o polityce akurat...
Zgłoś
dżonyłojlker 2022-12-10, 12:58 12
RobDeMay napisał/a:

Czyli sam sobie każesz wypierdalać. Bo napisałeś jebac pis xD a tu nie ma nic o polityce akurat...

Nie mógł się powstrzymać. I tak go dojadą za kolejne multitonto.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Neptun 2022-12-10, 12:58
RobDeMay napisał/a:

HenrykS. napisał/a:

radio zet to antypolskie rusko-niemieckie lewackie gówno

Zgłoś
stefan szufla 2022-12-10, 13:01 21
Love_is_Love napisał/a:

zazwyczaj krypto są Ci, którzy wyzywają innych od krypto
Zgłoś
~Velture 2022-12-10, 13:19 10
To było pytanie? W sensie tego redaktora? Czy on cytował coś i pytał się czy ten się zgadza?
Tak bez kontekstu to w sumie chuj wie ale rację ma tamten, że nie da się tak lub nie odpowiedziec na każde pytanie i to było wiadomo w podstawówce wczesnej na pytanie "Czy twoja stara wie, że jesteś pedałem?" Tak czy nie? Właśnie.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
RobDeMay 2022-12-10, 13:24 71
VeIture napisał/a:

To było pytanie? W sensie tego redaktora? Czy on cytował coś i pytał się czy ten się zgadza?
Tak bez kontekstu to w sumie chuj wie ale rację ma tamten, że nie da się tak lub nie odpowiedziec na każde pytanie i to było wiadomo w podstawówce wczesnej na pytanie "Czy twoja stara wie, że jesteś pedałem?" Tak czy nie? Właśnie.

Tu jeszcze nawet chyba lepszy przykład:

Zgłoś
szakalowaty 2022-12-10, 13:56 9
To on te koty tak naprawdę? Wie ktoś coś?

taka sprawa
Zgłoś
tachicom666 2022-12-10, 14:00 3
Pogadamy jak OP wyhoduje brodę i dorośnie. Walić konfederackich ruskociągów!

stefan szufla napisał/a:

zazwyczaj krypto są Ci, którzy wyzywają innych od krypto

Zazwyczaj krypto to są pizdy wspierające ruską konfe typie
Zgłoś
ritu4l 2022-12-10, 15:19 75
Akurat Mentzen wypowiada się bardzo mądrze i rzeczowo pewnie dlatego że oprócz wkroczenia w politykę jest przede wszystkim przedsiębiorcą i to piekielnie inteligentnym. Ale co jakieś cepy uznające PiSdę i POpłuczyny za jedyne opcje polityczne mogą o tym wiedzieć. Tusk z Kaczorem piją sobie wspólnie 40 letnią whisky śmiejąc się z waszych wylewów który z nich gorszy.

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
BambiPMT 2022-12-10, 15:28 15
Neptun napisał/a:

Wypierdalać z polityką.

Jednopartyjny pedał. Kurwa rozpierdala cię mnie z tym jebać PiS. Piosenkę se kurwa w metrze zaśpiewaj i idź spać wiedząc że spełniles obywatelski obowiązek. Pozniej zagłosuj na totalna opozycję i po prostu patrz jak Wisła zaczyna płynąć miod. Wybory w Polsce to jak wybór między kiłą a rzeżączką. Jebać PiS, jebać po, jebać każdego polityka kurwa.
Zgłoś
Perhydrol 2022-12-10, 16:01
Powinien powiedzieć " Nie jestem bogaty ale reszta się zgadza"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów