magazynek na klatę dla pewności, że nie wstanie.
Policjant w USIA oddał 6 strzałów ostrzegawczych w potylicę
fajnie cały magazynek na klate, kilkanście sztuk
Lepiej o jeden za dużo niż jeden za mało.
Przejebana robota, trzeba mieć jaja by być gliniarzem w Stanach
Tu się zgodzę. U nas przeciętny glina przyjeżdża do naćpanego/nachlanego Seby co napierdala Karyne. Tam jak masz zgłoszenie to tak mi się wydaje 50/50, że sobie postrzelasz.
W ogóle się nie mylił, a policjant tylko to potwierdził. Terro był noobem, więc gdzie samemu na 3 anty bez skilla czy choćby AK-acza. Ledwo troche HP jednemu zabrał a sam dead, co było do przewidzenia.
...z tym że w życiu lepiej grać anty-terrorystami, bo dużo częsciej wygrywają, a spawn pointów nie ma.
W ogóle się nie mylił, a policjant tylko to potwierdził. Terro był noobem, więc gdzie samemu na 3 anty bez skilla czy choćby AK-acza. Ledwo troche HP jednemu zabrał a sam dead, co było do przewidzenia.
...z tym że w życiu lepiej grać anty-terrorystami, bo dużo częsciej wygrywają, a spawn pointów nie ma.
Ty z piwnicy wychodzisz czasem?
Tak ogólnie to pełen szacun dla gliniarzy z USA! Nie za to, że tylko (dla polskiej policji to AŻ!) strzelają ale za pierwsze słowa po wszystkim: "czy nic ci nie jest!" do partnera! To jest qrwa mistrzostwo! Na każdym takim filmiku! Chuj z tym ścierwem przez które do końca życia będzie Policjant miał przejebane! Najważniejszy jest partner w robocie! To za to mają mój szacunek! I że się nie boją też!
Nasze policćipy nawet nie zasługują żeby im pięty lizać!
Prewencyjnie, przecież takie mają przepisy
dzięki za te filmiki, na YT blokują je i chcą ode mnie potwierdzenia wieku, nie zamierzam tego robić więc za to Ci serdecznie dziękuję.
Ty z piwnicy wychodzisz czasem?
Tak ogólnie to pełen szacun dla gliniarzy z USA! Nie za to, że tylko (dla polskiej policji to AŻ!) strzelają ale za pierwsze słowa po wszystkim: "czy nic ci nie jest!" do partnera! To jest qrwa mistrzostwo! Na każdym takim filmiku! Chuj z tym ścierwem przez które do końca życia będzie Policjant miał przejebane! Najważniejszy jest partner w robocie! To za to mają mój szacunek! I że się nie boją też!
Nasze policćipy nawet nie zasługują żeby im pięty lizać!
To jedź do USA ojeb im pałe bo masz chcice widze
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów