📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może nastawił jej te kilka ostatnich szarych komórek i jeszcze wyrośnie na cywilizowanego białego człowieka.
w takich chwilach, gdy sytuacja jest jasna a dowody przejrzyste ta lambadziara powinna wylądować na dywaniku i wyłapać zawieszenie, albo wyrzucenie ze szkoły, a gość nie powinien ponieść żadnych konsekwencji.
fajnie jest pomarzyć.
fajnie jest pomarzyć.
I tu widać wyższość rasy białej nad czarną. Wszystko załatwione na poziomie, bez ciosów poniżej pasa. Ofiara cierpliwie czekała, aż agresor odpuści, gdy się okazało, ze nie odpuści, zadaje jeden konkretny cios, broni się przed atakiem koleżanki agresora po czym zostają spokojnie rozdzieleni przez otaczające towarzystwo. Wszystko bez małpich okrzyków, małpich figli, skakania po głowie leżącego itp. Piękna akcja!
Jezu jaki przepiękny sierpowy, ale siadło i ten odgłos! łeb z patyka spadł
dlaczego nikt nie odciągał ich ja się do niego przywaliły? Dlaczego rurkowcy wyskoczyli dopiero jak dostały po mordach?
Jak w każdej szkole, kiedy gnoją grubego to nikt z nauczycieli nie widzi, a jak gruby odda to zaraz się ktoś znajduje z prędkością światła, tak jak ten koleś w pomarańczowym.
Od razu jakiś biały rycerzyk się pojawił i gdyby nie nauczyciel to dostałby wpierdol.
Najpierw mu przyjebała, zdziwiła się że jej oddał a później drze ryja,, łot da fak is wrong ływ ju,,. Kuraw nie mogę pojąć, czemu kobieta może podnieść rękę na faceta a jak już facet podniesie to już to nie jest akceptowalne przez społeczeństwo. Mam żonę, mamy syna i córkę. Po około 2 latach żonie zaczęło odwalac, raz mnie uderzyła i szybko dowiedziała się gdzie jest granica mojej cierpliwość, a dodam że jestem bardzo spokojny, ale czegoś takiego nie toleruje.
Kurwa, chyba pierwszy taki długi wywód w mojej karierze, nawet na pogrzebie matki takiego przemówienia nie odjebałem.
Dobranoc.
Kurwa, chyba pierwszy taki długi wywód w mojej karierze, nawet na pogrzebie matki takiego przemówienia nie odjebałem.
Dobranoc.
A po kichuj? Jest co patrzeć... ^_^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów