Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U nas pies odjebał złodzieja, a na Interii albo WP artykuł "Tragedia, za miesiąc miał zostać ojcem...", czyli huj, że złodziej, miał zostać tatusiem, to już wina psa i w ogóle to on tam tylko przypadkiem się znalazł.
czarne po prostu śmierdzą
Każda potwora znajdzie amatora.
Jedni lubią, jak im cyganie grają
Inni lubią, jak im czarne śmierdzą
Mam znajomą , która ma dziecko z czarnym. Ojciec dziecka gdzieś spierdolił i nie płaci alimentów. Dziecko jest dziwne, nie jest mulatem , dziecko jest kurwa łaciate . Nie ma żadnej choroby, bielactwa czy coś. Po prostu urodziło się łaciate jak krowa.
To mnie rozbawiło, jak może być kurwa łaciate?
Nie mogło się zdecydować?
A może miała gangbang z murzynem i białym w którym dwa różne plemniki wygrały wyścig ex aequo.
Jakbyście nie spojrzeli czarne nie ruchają się, białymi
Pomijając już chujową interpunkcję - w twoim przypadku z frustracji wnioskuję, że nawet z zarwaniem białej dupy masz problem. Czarne tak samo dają dupy białym, jak białe czarnym. Tylko trzeba sobą coś prezentować..
Tylko trzeba sobą coś prezentować..
To fakt, trzeba sobą prezentować niezłe spierdolenie żeby wsadzić chuja w murzynkę
blablabla
Ty patentowany durniu, obojętnie od tego czy masz rację czy nie, to zaraz przyczepi się do ciebie ten ośrodek monitorowania, na chuj piszecie takie rzeczy? Można ubrać to w wyważoną opinię, która bardziej przemawia do rozumu niż takie skrajne gadanie. Mówię, obojętne czy masz rację czy nie, nic nie zmienisz, sobie zaszkodzisz i tyle.
Wszystkie białe kurwy które ruchają się z czarnymi są do odjebania. Jakbyście nie spojrzeli czarne nie ruchają się, białymi mają chociaż tyle przyzwoitości żeby się nie mieszać z innymi rasami co nie zmienia faktu że i tak są dla mnie do odjebania. Ale to co białe szmaty opierdalaja to już ludzkie pojęcie przechodzi. W Anglii poznałem malolatke która na dziecko z czarnym. Ten oczywiście poruchal, zalał i poszedł w chuj. A ona teraz szuka tatusia. Nikt z Polaków ani Angoli nie chciał się z nią w nic poważnego wdawać. Dlaczego? Bo nikt kurwa nie będzie jebanego czarnucha nianczyl. A co ta mądra dziewczyna odjebala? Wróciła do Polski bo brexit. Ciekawe czy tam kogoś znajdzie kto z uśmiechem na twarzy będzie się bawił z małym murzynkiem
Nie pierdół głupot frajerzyno. Gdyby czarna osiemnastka, talia osa, no normalnie bogini, chciała dupe oddać, to byś leciał z wywiniętym jęzorem. Ot rasista się znalazł.fakt, że Białe kobiety, które lecą na czarnucha, świadczy o tym, że masz małego i śmierdzisz gorzej od nich przygłupie.
czarna osiemnastka, talia osa,
Czarne bardziej kojarzę z muchami, niż z osą.
Wszystkie białe kurwy które ruchają się z czarnymi są do odjebania. Jakbyście nie spojrzeli czarne nie ruchają się, białymi mają chociaż tyle przyzwoitości żeby się nie mieszać z innymi rasami co nie zmienia faktu że i tak są dla mnie do odjebania. Ale to co białe szmaty opierdalaja to już ludzkie pojęcie przechodzi. W Anglii poznałem malolatke która na dziecko z czarnym. Ten oczywiście poruchal, zalał i poszedł w chuj. A ona teraz szuka tatusia. Nikt z Polaków ani Angoli nie chciał się z nią w nic poważnego wdawać. Dlaczego? Bo nikt kurwa nie będzie jebanego czarnucha nianczyl. A co ta mądra dziewczyna odjebala? Wróciła do Polski bo brexit. Ciekawe czy tam kogoś znajdzie kto z uśmiechem na twarzy będzie się bawił z małym murzynkiem
Bo po prostu czarny dzieciak, byle gołowąs, ma większego kutasa od białego, więc się laskom wcale nie dziwię, że się nimi ruchają.
A co ta mądra dziewczyna odjebala? Wróciła do Polski bo brexit. Ciekawe czy tam kogoś znajdzie kto z uśmiechem na twarzy będzie się bawił z małym murzynkiem
Pewnie nie znajdzie, ale pewnie dostanie 500+ i dodatki jako samotnie wychowująca matka. Na czarnego bękarta i będziemy wszyscy płacić na utrzymanie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów