📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czarnylelo - nie no człowieku, rozumiem być ateistą (sam nim jestem), ale trzeba wiedzieć czemu się sprzeciwiasz, a Ty gówno wiesz o religii jeśli ten post jest na poważnie...
No tak, a anarchiści to bezmózgi. To jedyne sensowne przesłanie wynikające z tego obrazka. W końcu przy anarchistach mózgu nie ma
Bóg, czy Ty walisz takie fotki, żeby dostawać więcej piw? Jeśli tak to na pewno je dostaniesz. Tu jest wiele osób, które nie czytały Biblii, może słyszały fragmenty czytane w kościele (które zresztą są skrzętnie dobierane, aby nimi manipulować) i uważają, że Biblia to samo zło.
Skoro wierzysz w anarchizm - dopowiedz w który. Anarchizm socjalistyczny istnieje, ale jak widać z obrazka za nim nie jesteś.
Skoro wierzysz w anarchizm - dopowiedz w który. Anarchizm socjalistyczny istnieje, ale jak widać z obrazka za nim nie jesteś.
Trzmielina napisał/a:
Bóg, czy Ty walisz takie fotki, żeby dostawać więcej piw?
Tak, zbieram je i liczę co dzień.
Wolny człowiek nie potrzebuję drogowskazów, jakby nie były "głębokie", spal Biblię i zacznij sama myśleć jak żyć, choć wiem że to Ci nie obce.
Trzmielino, zaczynasz tu dyskusję, i znów będzie się lało gówno od zapatrzonych w Pana Jezuska, na serio chcesz bym to czytał?
Trzmielina napisał/a:
Bóg, czy Ty walisz takie fotki, żeby dostawać więcej piw? Jeśli tak to na pewno je dostaniesz. Tu jest wiele osób, które nie czytały Biblii, może słyszały fragmenty czytane w kościele (które zresztą są skrzętnie dobierane, aby nimi manipulować) i uważają, że Biblia to samo zło.
Weź nie pierdol, masz zerowy wkład w sadola a wypowiadasz się jakbyś chuj wie co nie zrobiła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów