Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mądrze powiedziane,ogromna krata piwaObawiam się o przyszłość tego kraju, a jednocześnie czuję się bezsilny. Chciałbym oddać kiedyś może życie za ojczyznę ale nie wiem czy będzie taka możliwość. A wolałbym umrzeć od ruskiej kuli w lesie niż od chińskich konserwantów na raka.
Żeby atakować AMBASADĘ trzeba być DEBILEM a nie "patriotą", nawet w czasie II WŚ w czasie Kampanii Wrześniowej Polska miała otwartą ambasadę w Niemczech ba! Niemcy mieli ambasadę w Rosji, Japonia miała w USA i to przez całą II WŚ, nawet kiedy zadawali wielkie straty Aliantom, w czasie Pearl Harbour czy Stalingradu i naród był wzburzony, gotów zamordować każdego jednego Niemca czy Japończyka w polu widzenia ale wtedy też nikt się nie odważył podnieść ręki na ambasadorów i ich pracowników!
Niby racja , niby racja ale np polski konsul w Kijowie i jeden z jego kierowców zostali najprawdopodobniej zamordowani.
Co do reszty to dosyć się zgadza , mam nawet materiały na ten temat.
Oddawanie życia za ojczyznę jest bez sensu. Jest tyle sposobów, aby lepiej się przysłużyć. Żyj i walcz!
Nie wyczułem aronii bo jestem pewny, że jesteś debilem.
Nie wyczułem aronii bo jestem pewny, że jesteś debilem.
coś z węchem pewnie masz
Obawiam się o przyszłość tego kraju, a jednocześnie czuję się bezsilny. Chciałbym oddać kiedyś może życie za ojczyznę ale nie wiem czy będzie taka możliwość. A wolałbym umrzeć od ruskiej kuli w lesie niż od chińskich konserwantów na raka.
You don't win a war by dying for your country. You win a war by making the other poor dumb bastard die for his.
George S. Patton
Podobno to nie jego cytat, ale w całości oddaje ideę wojny. Jak już coś musisz, to nie wpierdalaj chińskich konserwantów.
A najlepiej niech zginie. Im szybciej tym lepiej.
Patriotyzm polega na tym, aby marzyć o tym, że wrogowie naszej ojczyzny giną za ich ojczyznę.
Choć w Polsce jest to mało popularny pogląd. Najprawdopo0dobniej dlatego, że prawdziwy i zgodny ze zdrowym rozsądkiem.
Nie wiem czemu, ale ja mam wrażenie, że kolega miał na myśli, że mógłby umrzeć właśnie walcząc za Polskę, ale dobra...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów