📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
nawierzchnia układana przez Polaków lub chinczyków, nie ma innej mozliwości
wątpię żeby Polska bo to albo Harriery albo Grippeny wiec prócz pokazów w Góraszcze lub Dęblinie nie stacjonowały więc wnioskuje nie Polska... raczej jakieś francuskie gówno poboczne.
taki cienki asfalt a takie ciezkie samoloty !!!! Kurwa! Polskie drogi nawet osobowek nie wytrzymuja
Gdyby to było w polsce usłyszelibyśmy następujące słowa:
1. kurwa
2. ja pierdole
ewentualnie ,,ale urwal'' i wiele innych słow z polskiego.
1. kurwa
2. ja pierdole
ewentualnie ,,ale urwal'' i wiele innych słow z polskiego.
na wawel z nim
BMWswap napisał/a:
nawierzchnia układana przez Polaków lub chinczyków, nie ma innej mozliwości
Polacy wygrali sporo przetargów w Abu Dhabi na budowę dróg, głównie autostrad i są to najtrwalsze i najdoskonalsze drogi w regionie. Były to trochę inne przetargi... bez zapisu "kryteria wyboru: najniższa cena". Ewentualnie "stosunek jakości do ceny"...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów