📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A jakie ty masz pojęcie ekspercino?? Ja mam lekko ponad 150 lat tradycji łowieckich w rodzinie.To będzie sześć pokoleń. A ty pewnie papiery łowieckie kupiłeś, o ile je masz. A egzamin łowiecki był mniej więcej taki:
(E)gzaminator: No Panie (S)liwkosky Jakie zna Pan psy łowieckie?
(K)olega pana S: No śmiało S wiesz jak to było w tym powiedzonku
S: Były trzy pieski szary bury i niebieski
E patrzy na K i widzi, że ten kiwa głową na tak.
E: Dorze zdał pan panie S
Dziękuję do widzenia.
A prawda jest taka, polscy myśliwi w 40% przypadków by "spo żyd kowali" * okazję. pozostałe 60% uwolniło by stwora. Ale zanim znalazł by go myśliwi zapewne napatoczył by się ktoś spoza braci łowieckiej, albo gorzej bękart braci łowieckiej (kłusownik). Normalny człowiek w 70% przypadków zwyczajnie wykorzystuje okazję. A kłusol w 100%.
(E)gzaminator: No Panie (S)liwkosky Jakie zna Pan psy łowieckie?
(K)olega pana S: No śmiało S wiesz jak to było w tym powiedzonku
S: Były trzy pieski szary bury i niebieski
E patrzy na K i widzi, że ten kiwa głową na tak.
E: Dorze zdał pan panie S
Dziękuję do widzenia.
A prawda jest taka, polscy myśliwi w 40% przypadków by "spo żyd kowali" * okazję. pozostałe 60% uwolniło by stwora. Ale zanim znalazł by go myśliwi zapewne napatoczył by się ktoś spoza braci łowieckiej, albo gorzej bękart braci łowieckiej (kłusownik). Normalny człowiek w 70% przypadków zwyczajnie wykorzystuje okazję. A kłusol w 100%.
Skoro żeś taki cwany, to podejdź do dwóch byków zakleszczonych porożem.
Te serek nie mierz innych swoją miara, bo czasem można za to dobrze po piździe dostac
nie pozdrawiam
nie pozdrawiam
serek_z_napleta chciałeś być fajny, ale wyszło jak zawsze
na tym filmie widać że myśliwi naprawdę kochają zwierzęta ................
Topiony_serek - aleś się uruchomił, może jeszcze zademonstrujesz jak maturę zdawał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów