Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
(...) ale kto przy braku nośności ryzykuje stawienie samolotu bokiem? Mógł lecieć w te pola, ważne, żeby samolotu nie przechylać.
Koleś nie leciał ani bokiem ani nie przechylał maszyny.
Z filmu wynika że samolot tracił ciąg a tym samym nośność. Pilot za wszelką cenę próbował oddalić samolot od ziemi podrywając go ale dotarł do granicy przy której następuje przeciągnięcie. A te charakteryzuje się położeniem na skrzydło i obrotem maszyny.
To co się stało z maszyną w ostatnich sekundach gdyby się stało na dużej wysokości to by był początek spirali po przeciągnięciu i utracie stateczności maszyny.
Niestety był co najmniej kilometr za nisko by wyprowadzić samolot ze spirali po przeciągnięciu...
Koleś nie leciał ani bokiem ani nie przechylał maszyny.
Z filmu wynika że samolot tracił ciąg a tym samym nośność. Pilot za wszelką cenę próbował oddalić samolot od ziemi podrywając go ale dotarł do granicy przy której następuje przeciągnięcie. A te charakteryzuje się położeniem na skrzydło i obrotem maszyny.
To co się stało z maszyną w ostatnich sekundach gdyby się stało na dużej wysokości to by był początek spirali po przeciągnięciu i utracie stateczności maszyny.
Niestety był co najmniej kilometr za nisko by wyprowadzić samolot ze spirali po przeciągnięciu...
jasny chuj - raport millera w skroconej formie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów