18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
sivydym 2014-09-17, 21:33 2
maksymilian45 napisał/a:

Strzelba wiele by nie pomogła

spodziewałem się sfory i materiału bliżej harda
Zgłoś
k................m 2014-09-17, 21:48
Kota? Kurwa, tyś w życiu słyszał kota?
Zgłoś
~Beny 2014-09-17, 21:57
@xoder a praca, zakupy i dzieciaka szkoła to same do mnie przyjdą. Słabo się postarałeś.

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
4................h 2014-09-17, 22:05
Ktoś tu nie odrobił lekcji, głos psowatych (wilki, kojoty a nawet psy) w normalnych warunkach może być słyszalny nawet z 1km, a w sprzyjających do 2km. A stado używa nawoływań jedynie kiedy jest daleko od ofiary, więc raczej bym się nie przestraszył... kolejnych nawoływań a później długo ciszy to już coś innego, ale i wtedy strzelba by pomogła. Nawet człowiek po usłyszeniu wystrzału spierdala i wcale pierwszą myślą nie jest mógł mnie zabić czy ktoś do mnie strzela a raczej... co to kurwa było? (mówię tu o usłyszeniu pierwszy raz wystrzału strzelby kiedy nie widzisz strzelca)
Zgłoś
maciek1324 2014-09-17, 22:48 2
Co do wędrówek po lesie, zwłaszcza w nocy (dla wzmocnienia doznań). Polecam wybrać się do rodzimych lasów w czasie okresu godowego saren i potocznie zwanych w moich okolicach "sorów" (samców sarny). Kiedyś będąc pod namiotem ze znajomymi, pod wpływem alkoholu postanowiliśmy wytypować dwie osoby, które pójdą do lasu po drzewo. Ponieważ ja jako organizator wyjazdu i znawca okolicy w której sie rozbiliśmy zgłosiłem się na ochotnika. Poszedł ze mną kumpel który jedyny las jaki znał to ten betonowy. Widok jego miny oraz reakcja motoryczna niczym rasowego czarnucha kradnącego portfel (czyt. spierdolka) nie do opisania
Wszystko to spowodowane dźwiękiem wydawanym przez owe samce saren. Ciężko opisać ten dźwięk słowami. Osobiście przypominało mi to wycie ciężko rannego dorosłego mężczyzny z zakneblowanymi ustami ;]
Zgłoś
k................m 2014-09-17, 23:12 1
Gówno, dupa, pizda. Po pierwsze drzewo to rośnie, idzie się po drewno. Po drugie kozioł szczeka. Nikogo, kto choć raz spędził kilka nocnych godzin w lesie ten odgłos by nie wystraszył. Ale jak się jest pizdą netowym i wszystko, co się słyszy a nie pochodzi z głośników komputerowych straszy, to trudno.
Zgłoś
maciek1324 2014-09-17, 23:24 1
@up Jeżeli faktycznie masz 37 lat to powiedz, jak to jest żyć prawie 40 lat z niedojebaniem mózgowym? Masz jakąś rente chociaż?
Zgłoś
k................m 2014-09-17, 23:50
RentĘ cymbale jak już. Nie, nie mam. Nigdy żadnych zasiłków nie brałem. Chcesz coś więcej wiedzieć? I powiedz mi, dlaczego swój debilizm, brak znajomości tematu chcesz zwalić na mnie? Bo jesteś zwykłym przygłupem, który nie wie czym się różni drewno od drzewa? Bo nie wiesz idioto, że samiec sarny to kozioł? Bo nie wiesz, że odgłos który wydaje właśnie się nazywa szczekaniem?

Spierdalaj do jakiejś podstawówki, nie jesteś godzien mi pyskować tłumoku zajebany.
Zgłoś
maddog77 2014-09-18, 7:36
Banshee..kurwa jego mać.
Zgłoś
maciek1324 2014-09-18, 9:10 2
@kalium Kurwa grucha, napisałem drzewo zamiast drewno a ty zachowujesz się jak bym krzywdził twoją matke ps. ty też ładnie szczekasz, sam też koczujesz gdzieś w lesie że taki obeznany w temacie jesteś?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów