📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Hejtery go wyśmiały po prostu.
Kurwa dzisiaj jakiś dzień 50% zniżki na ściąganie filmików z Animal Planet czy co? Na głównej jakieś chuju-muju goryle, teraz te kojoty, co to kurwa jest?
Eee liczyłem że zarobi kulke od innego myśliwego.
On powiedział : I just saw one tł. właśnie widziałem jednego.... Powiem szczerze, że nie jeden sadol tutaj cwaniakowaty zesrałby się. Jeśli tak nie lubicie animal planet, to weźcie zobaczcie kto jest najgroźniejszym drapieżnikiem żyjącym w stadzie.
A po tym zapraszam do lasu...
A po tym zapraszam do lasu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów